Ylioppilaille ja ammattiin valmistuville

Huh! Urakka on vihdoin ohi. Monen monta luentotuntia, ryhmätyötä ja tenttiä. Kenties päättötyö tai gradu, jonka parissa on vietetty aikaa aamusta iltaan. Piinaava odotus viimeisten kokeiden tuloksista.

Ja nyt se on vihdoin siinä - todistus, joka kertoo onnistumisesta ja yhden tärkeän etapin saavuttamisesta elämässä. Niin tutkinnon suorittaneella kuin vanhemmillakin on aihetta olla ylpeä hienosta saavutuksesta. On aika juhlia yhdessä perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. 

Mitä viedä lahjaksi ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle?

On ihana saada kutsu juhliin ja muistaa onnistujaa lahjalla. Mutta millainen lahja sopisi näihin juhliin?  Yhtä oikeaa vastausta ei ole, mutta perinteisiä lahjaideoita rahalahjan, lahjakorttien ja hemmottelulahjojen lisäksi ovat esimerkiksi korut, astiat, ruoanvalmistusvälineet ja kodintekstiilit. MIkäli nuori aikuinen lähtee heti jatko-opiskeluiden pariin ja muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin, tarpeellisia lahjaideoita ovat myös sisustusesineet, kuten maljakot tai keittön pienkoneet ja kodinelektroniikan tuotteet. On kuitenkin hyvä varmistaa tarpeet ja maku nuorelta itseltään, jotta saat tiedon, mitä nuorelta puuttuu ja mistä väreistä hän pitää.

 

Suosittuja merkkejä lahjan valintaan

Ladataan...