Kodin pienkalusteet

Ladataan...

Pienkalusteilla teet tilasta viihtyisän ja toimivan

Kodin pienkalusteet ovat tärkeä osa sisustusta, sillä ne tekevät tilasta harmonisen ja viihtyisän. Niillä on usein myös tärkeä toiminnallinen funktio sisustuksessa. Esimerkiksi erilaiset hyllyköt ja pöydät antavat kaivattua laskutilaa tavaroille.

Seinähyllyillä säilytät kätevästi pienet esineet, kuten esimerkiksi perheen valokuvat, koriste-esineet tai viherkasvit. Isommat hyllyköt antavat säilytystilaa esimerkiksi lempikirjojesi kokoelmalle. Erilaisilla pöydillä tuot sisustukseen tyyliä ja kodikkuutta. Pienet pöydät, kuten sohvapöydät ja sivupöydät tarjoavat myös kätevän tason erilaisille tavaroille, kuten juomille tai sisustusesineille.

Minimanin pienkalusteiden valikoimasta löydät erilaisia hyllyköitä, seinähyllyjä ja pöytiä niin pieneen kuin isompaankin tilaan erilaisilla muodoilla. Saatavissa niin pyöreitä kuin suorakaiteen muotoisia vaihtoehtoja. Materiaalivaihtoehdoista löydät niin metallisia vaihtoehtoja minimalistiseen ja moderniin tunnelmaan kuin rottinkisia vaihtoehtoja kodikkaaseen, maanläheiseen tunnelmaan.

Pienet istuimet, kuten penkit, jakkarat tai tuolit, ovat hyödyllisiä istumapaikkoja, kun halutaan lisää istumatilaa ilman suurta sohvaa tai tuolia. Pienet istuimet ovat myös helpommin siirrettävissä esimerkiksi kotia siivotessa. Eteisessä esimerkiksi eteispenkit toimivat niin istuimena kuin säilytyspaikkana, sillä niissä voidaan säilyttää helposti kengät hyvässä järjestyksessä.

Pienet istuimet voivat myös toimia koristeellisina elementteinä ja tuoda vaihtelua huoneen ilmeeseen. Minimanin valikoimasta löydät istuimet esimerkiksi puisena, rottinkisena tai metallin ja puun yhdistelmällä. Meiltä löydät lisäksi ihastuttavat eläinjakkarat vaikkapa lasten huoneeseen!

Tutustu pienkalusteiden valikoimaamme jo tänään ja toteuta oma sisustusunelmasi!