Yritys


Minimani on itsenäinen, vaikutusalueensa kokonaisedullinen, nopeasti uudistuva ja kehittyvä vähittäiskauppaketju.

Minimani-yhtiöt muodostuu hypermarket- suurmyymäläyksiköistä, jotka kustannustehokkaasti ja kokonaisedullisesti toimimalla tarjoavat tuotteita sekä palveluita Minimanien vaikutusalueella jatkuvasti lisääntyville kanta-asiakkailleen.

Minimani-yksiköt sijaitsevat keskeisellä paikalla kaupunkien keskustan tuntumassa joustavien liikenneyhteyksien varrella. Minimanit sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Lempäälässä, Seinäjoella ja Vaasassa. Minimanin hallinto- ja tukipalvelut sijaitsevat Seinäjoella.

Minimani tarjoaa kaikki päivittäiseen syömiseen, kulutukseen, hyvinvointiin ja harrastamiseen tarvittavat hyödykkeet halpaan, kokonaisedulliseen hintaan; Minimanista löytyy kattava päivittäistavaravalikoima, laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita syömiseen, kosmetiikkaan, pukeutumiseen, remontoimiseen, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen sekä näiden lisäksi oman maahantuonnin ansiosta edullinen käyttö- ja kausitavaravalikoima.

Minimaneissa asiakkaiden käytössä on helposti saavutettava pysäköintialue tai -halli samoin kuin monipuolinen kodin tarpeita täydentävä lisäpalvelutarjonta erikoisliikkeineen ja kahvila-ravintoloineen.

Minimanin palveluksessa työskentelee vakituisesti noin 350 kaupan alan ammattilaista.
Minimani on yksityinen, suomalainen vähittäiskauppaketju, joka myy päivittäis- ja käyttötavaraa hypermarket-myymälöissä sekä verkkokaupassa. Minimani-myymälät sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jatkuvasti laajeneva kauppaketjumme palvelee tällä hetkellä Jyväskylässä, Kokkolassa, Lempäälässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä ja uusimpana myös Tampereen Lielahdessa. Minimanin päätoimipaikka sekä hallinto sijaitsevat Seinäjoella.

Visiomme on olla paikkakuntamme puhuttelevin kauppa. Haluamme välittää toiminnallamme hyvää asiakkaillemme, henkilöstöllemme sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme. Tuemme paikallisia tuottajia ja vaikutamme yhteiskuntaan paikallisten yhteisöjen kautta. Haluamme toimia vastuullisesti ja kestävästi suhteessa ympäröivään yhteisöön ja luontoon.

Tarjoamme laajan valikoiman kansallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita niin syömiseen, harrastamiseen, asumiseen kuin remontoimiseenkin. Tavoitteenamme on tarjota lähellä tuotettua aina kun se on mahdollista. Oma maahantuontimme mahdollistaa edullisen kausi- ja käyttötavaravalikoiman, ilman välikäsiä. Minihinta-konseptimme on Suomessa ainutlaatuinen; olemme jo vuosien ajan tarjonneet kuluttajien lempimerkkejä pysyvästi edulliseen hintaan. Haluamme, että asiakas saa aina laadukkaan ostoskorin edullisesti, ja että myös tuottaja saa osansa.

Minimanin on perustanut Pohjanmaalle vuonna 1986 Juhani Metsäranta. Hänen näkemystään asiakas- ja palvelukeskeisestä kaupanteosta toteutamme edelleen saman perheen omistuksessa, perinteitä kunnioittaen ja kannattavasti uudistuen.

Minimani kuuluu Suomen 500 suurimman yrityksen joukkoon. Vuonna 2021 Minimani Yhtiöiden liikevaihto oli 146,5 miljoonaa euroa. Työllistämme vakituisesti yli 400 kaupan alan ammattilaista.