Tule välittämään hyvää kanssamme - täytä avoin työhakemusTule välittämään hyvää kanssamme - täytä avoin työhakemus

Haemme kaupan alan nykyisiä ja tulevia moniosaajia

Kukaan ei ole ammattilainen ensimmäistä kertaa kaupan alalle astuessaan, mutta monipuoliset työtehtävät ja kannustava työilmapiiri tekevät sellaiseksi. Sanotaan, että työ tekijäänsä opettaa, ja kaupan alalla se pitää erittäin hyvin paikkansa. Ammattitaito kasvaa nopeasti, kun sinulla on positiivinen ja reipas asenne sekä ennakkoluuloton ja ystävällinen luonne. Laajan valikoimamme ansiosta opit joka päivä jotain uutta, ja yleissivistyksesikin kasvaa vauhdilla. Tulet yllättymään siitä kuinka paljon tietoa kokeneimmilla moniosaajillamme oikein onkaan kaikesta mahdollisesta.

Me Minimanilla olemme aina kuunnelleet asiakasta ”herkällä korvalla” ja palvelleet asiakkaan ”ovelta ovelle”. Jos sisäistät nämä perustaja Juhani Metsärannan ajatukset nopeasti ja sinulla on luontainen halu palvella asiakasta, olemme erittäin kiinnostuneita sinusta. Kaupan alan tehtäviä pidetään yleisesti väliaikaisina, mutta meillä kun pääsee vielä itse vaikuttamaan omaan työhönsä, moni on jäänyt pitkäksikin aikaa. Työn ohessa ammattilaiseksi kasvaminen antaa myös mahdollisuuden edetä uralla, joskus hyvinkin nopeasti. Kaupan alan johtajiksikin valmistutaan hyvin harvoin koulun penkiltä tai etäopintojen kautta, vaan takana on lähes poikkeuksetta monipuolinen kokemus myymälätyöstä ja kauppaketjutoiminnoista.

Kun ensimmäistä kertaa astut kauppaan takaovesta ja puet työvaatteet yllesi, se on varmasti jännittävä päivä. Ehkä jopa samankaltainen kokemus kuin perustajallamme kauppiasuraa aloittaessaan:  
”Kun laitoin ensimmäistä kertaa ikioman kauppiastakin ylleni, tunsin sisälläni lämpimän läikähdyksen. Silloin tiesin, että tämä on minun juttuni." (Juhani Metsäranta 1935–2019)

Jätä avoin työhakemuksesi ja tule välittämään kanssamme hyvää:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

* Missä myymälässä olisit halukas työskentelemään?
* Oletko aikaisemmin työskennellyt Minimanissa?

Liitteet

Sähköpostiani saa käyttää Minimanin palveluja koskevaan markkinointiviestintään.
* Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että säilytämme sitä 6 kk ajan lähettämispäivästä.