Minimanissa TASARAHAPÄIVÄT su 21.4. saakka - Lue tarjouslehti tästä

Sponsorointi

Minimani - SponsorointiMinimani - Sponsorointi

Minimani tukee myymälöidensä lähialueiden urheilu-, kulttuuri-, vapaaehtois- ym. toimintaa vuosittain. Sponsorointituen pääpaino on lähialueiden urheiluseuroissa, -joukkueissa, yhdistyksissä ja muissa harrasteryhmissä. Yksityishenkilöitä tuemme vain erityisissä poikkeustapauksissa.

Käsittelemme kaikki tulleet hakemukset. Huomioithan, että käsittelyaika on n. 4 viikkoa, jonka jälkeen hakemuksiin vastataan sähköpostitse.

Kuvaile sponsoroinnin tarve vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se sähköpostitse. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@minimani.fi.

 

Jyväskylä – Ville Joensuu

Kokkola – Markus Anttila

Lempäälä ja Tampere – Mikko Komppa

Rovaniemi – Harri Kalla

Seinäjoki – Taina Kinnari

Vaasa – Teija Haapanen

 

Yleiset sponsorointi- ja tukihakemukset – Terhi Inkeri.

Minimani sponsoroi vuosittain myymälöidensä lähialueiden urheilu-, kulttuuri-, vapaaehtois- ym. toimintaa. Pääpaino on alueen urheiluseuroissa, -joukkueissa, yhdistyksissä ja muissa harrasteryhmissä. Yksityishenkilötä tuemme vain erityisissä poikkeustapauksissa. Alueen nuoria yksityisurheilijoita tuemme Kuortaneen urheiluopiston Eppu Top Teamin kautta.

Sponsorointi- ja tukihakemukset voi jättää oheisella lomakkeella. Kaikki hakemukset käsitellään, huomioithan, että käsittelyaika on n. 4 viikkoa, jonka jälkeen vastataan sähköpostilla. Kuvaile sponsoroinnin tarve ja vastasuorite mahdollisimman yksityiskohtaisesti, niin parannat mahdollisuuksia saada sponsorointitukea.

Sponsorointihakemus

Sähköpostiini saa lähettää Minimanin uutiskirjeitä
= $this->