Maksutavat

Maksaminen ja maksutavat

Minimani verkkokaupassa on käytössä Paytrail Oyj:n tarjoamat kattavat maksutavat mukaan lukien Collector ja Jousto lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Huomioithan, että Minimani verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot. Maksamisen yhteydessä ei tallenneta luottokortti- tai pankkitietoja.

Asiakaspalvelu maksuasioissa:

Paytrail Oyj:n asiakaspalvelu kuluttajille

020 718 1830 (ma-pe klo 8-19)

Paytrail Oyj mahdollistaa seuraavat maksutavat Minimani verkkokaupassa:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express ja Diners Club.
  • Lasku- ja osamaksuvaihtoehdot: Collector ja Jousto.
  • Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay.
  • Collector Yrityslasku
  • Siirto -reaaliaikainen mobiilisiirto Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkaille.


Verkkopankkimaksut

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Minimani verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Minimani verkkokauppaan.

Korttimaksut

Voit maksaa Minimani verkkokaupassa Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express tai Diners Club -luottokorteilla. Valittuasi käytettävän korttipalvelun kuvakkeen, sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen. Luottokortilla maksaminen on aina turvallista. Verkkokauppamme käyttää turvallisia Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalveluja, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Maksu laskulla tai osamaksulla (vain kuluttaja-asiakkaille)

Valitessasi laskuvaihtoehdon, saat ostoksellesi aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Valittavanasi on kaksi eri palveluntarjoajaa (1. tai 2.).

1. Collector Lasku & Osamaksu

Collector Lasku & Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio).

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

2. Jousto Lasku & Osamaksu

Jousto Lasku ja Osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voit maksaa Jousto Laskulla 20–1000 euron ja Jousto Osamaksulla 30–2000 euron ostoksia. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin.

Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 2,42 % kuukausikorkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


Mobiilimaksaminen

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa, joka on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille. Voit tutustua sovellukseen tarkemmin osoitteessa http://www.mobilepay.fi/fifi/Yritykset/Pages/mobilepay-online.aspx.

MobilePay-sovelluksella maksaminen verkkokaupassa:

1. Syötä MobilePay-sovellukseen liittämäsi matkapuhelinnumero tehdessäsi ostoksen verkkokaupassa.
2. Hyväksy maksu MobilePay-sovelluksessa.
3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen.
4. Palaa takaisin Minimani verkkokaupan sivulle MobilePayn hyväksyttyä maksusi, jotta maksusi rekisteröityy myös Minimani verkkokauppaan.

Collector Yrityslasku

Tarjoamme yhdessä Collector Bank AB:n kanssa yrityksille mahdollisuutta maksaa laskulla.

Collectorin yrityslasku tiivistetysti:

• Kaikille y-tunnuksellisille asiakkaille
• Ostaja ei tarvitse yrityksensä luottokorttia tai tilinkäyttöoikeutta
• Allekirjoittaminen digitaalisesti omilla pankkitunnuksilla
• Lasku lähetetään Collectorilta sähköpostitse

Kun valitset maksutavaksi Collector yrityslaskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa ostoksesi jopa 5000 euroon asti. Laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,95 euroa.

Jos maksua ei suoriteta ajoissa, sinulta peritään myöhästymismaksu, joka on 15 €. Lisäksi sinulta peritään viivästyskorkoa, joka on 2,5 % kuukaudessa, kulloinkin jäljellä olevasta velasta eräpäivästä lähtien siihen asti, kunnes maksu suoritetaan. Jos peruste on olemassa, sinulta veloitetaan muistutusmaksu, perintäkulut sekä maksut ulosottovirastolle ja oikeusistuimille kulloinkin sovellettavan lainsäädännön mukaan.

Saat näkyviin Collectorin laskun ehdot kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä: Laskun yleiset ehdot

Siirto

Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto, joka toimii tällä hetkellä Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkailla. Siirto-palveluilla on yhteensä yli 700 000 käyttäjää. Lue lisää Siirrosta: https://siirto.fi

Miten Siirto-maksut toimivat? Kuluttaja pääsee maksamaan Siirrolla, kun hän valitsee maksutavakseen Nordean maksupainikkeen ja valitsemalla sieltä Siirto-välilehden. Huomaathan, että maksaminen toimii Nordean maksupainikkeen kautta myös OP:n ja S-Pankin Siirto-asiakkaille.

Maksun palautus

Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta voimme maksaa palautuksen, tarvitsemme yhteystietosi ja tilitietosi. Emme tallenna näitä tietoja maksusi yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soita numeroon 09 3158 9947. Voit myös vierailla Collector Bankin sivustolla osoitteessa www.collector.fi .

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

To Top