Kaikkea hyvää juhannukseen! - Lue tarjouslehti tästä | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Kynttilät ja lyhdyt

Ladataan...

Kynttilät ja lyhdyt tuovat valoa arkeen ja juhlaan

Kynttilät ovat tunnelmanluojia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ne antavat valoa ja lämpöä niin sateiseen syyspäivään kuin rentouttavaan kylpyhetkeen. Tuoksukynttilän valitsemalla luot tunnelmaan myös ripauksen luksusta ja saat tilaan ihanan tuoksun. Minimanin laajasta valikoimasta löydät erilaiset kynttilät erilaisiin tilanteisiin. Voit helposti tehdä erilaisia kynttiläasetelmia yhdistelemällä esimerkiksi pyöreitä kynttilöitä ja perinteisiä pöytäkynttilöitä keskenään. Pienemmillä tuikuilla somistat helposti kynttilälyhdyt ja kruunukynttilöillä luot tunnelmaa isompaankin juhlapöytään. Kynttilät ovat myös hyvä lahjaidea.

Erityisesti iltojen pimetessä ja kohti syksyä edetessä, ulkokynttilät ja –tulet luovat tunnelmaa ulos. Niillä juhlistat helposti mökkikauden päättäjäisiä, joulua, uutta vuotta tai vaikkapa loppusyksyyn osuvia syntymäpäiväjuhlia. Minimanin valikoimasta löydät niin perinteiset lyhty- ja öljykynttilät, ulkotulet väriliekillä kuin isommatkin ulkotulet.

Myös edesmenneitä läheisiä on tärkeä muistaa. Minimanin valikoimista löydät hautakynttilät tekstillä ja ilman sekä muovisena että lasisena. Muista myös led-kynttilät, jotka ovat turvallinen vaihtoehto elävälle liekille sisällä ja ulkona säästä riippumatta.

Lyhdyillä sisustat kauniisti kodin niin sisällä kuin ulkona. Voit hyödyntää niitä perinteisesti kynttilän kanssa tai sisustusvalojen kanssa. Lyhdyn sisälle voi helposti tehdä myös erilaisia asetelmia yhdistelemällä esimerkiksi kuivakukkia, koristekiviä ja led-kynttilöitä. Sisätiloissa hyviä vaihtoehtoja ovat rottinkiset ja puiset lyhdyt kun taas ulkotiloihin kestävämpi valinta ovat metalliset lyhdyt.

Erilaiset kynttilälyhdyt ja kynttilänjalat luovat sisustukseen tunnelmaa. Minimanin valikoimasta löydät erivärisiä ja muotoisia kynttilälyhtyjä ja kynttilänjalkoja, joita yhdistämällä luot tilaan nopeasti viihtyisää tunnelmaa.

Tutustu kynttilä- ja lyhtyvalikoimiimme ja tilaa oma suosikkisi jo tänään!