Puutarhasisustus

Ladataan...

Puutarhasisustus tekee pihasta viihtyisän ajanviettopaikan

 

Oman puutarhan tai parvekkeen sisustaminen oman näköiseksi tekee tilasta viihtyisän ja kodikkaan tuntuisen. Oli valintasi sitten perinteiset puutarhatontut tai erilaiset eläinpatsaat, löydät sisustusesineesi Minimanin laajasta valikoimasta. Erilaiset kasvit ja niiden tyylikkäät ruukut, telineet sekä kastelukannut tuovat myös oman elementtinsä puutarhasisustukseen.

Myös erilaisten yrttien, tomaattien tai vaikkapa paprikoiden kasvattaminen kotiterassilla tuo puutarhasisustukseen lisäväriä ja kodikkuutta. Jos viherpeukalosi sattuu olemaan keskellä kämmentä tai kuuma parveke tuntuu haastavalta kasvien kasvatusympäristöltä, ovat tekokasvit erinomainen keino tuoda kesäistä vehreyttä parvekkeiden tai patioiden sisustukseen. Suihkulähteillä luot rentouttavan ja rauhallisen tunnelman niin sisälle kuin ulos.

Loppukesän pimenevät illat tarjoavat mahdollisuuden kauniiden tunnelmavalojen käyttöön. Elävä tuli kannattaa suojata tyylikkäillä lyhdyillä tai ulkotulien suojuksilla. Meiltä löydät myös erilaisia ulkokäyttöön tarkoitettuja valosarjoja, jotka vievät vain vähän sähköä led-polttimoidensa ansiosta.

Myös aurinkokennoista virtansa saavat solarvalot ovat erinomainen ratkaisu kesäpuutarhan valaisuun. Iltojen kylmetessä terassilla viihtyy pidempään hyödyntämällä terassilämmittimien tuomaa lämpöä. Tunnelmaa luot myös tulipadoilla, jotka lämmön lisäksi antavat hienon sisustuksellisen elementin kotipuutarhaan.