HURJAT PÄIVÄT myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-26.5. - katso hurjat tarjoukset täältä!

Kylpyhuone ja sauna

Ladataan...

Laadukkaat tarvikkeet kylpy- ja saunahetkiin

Mikä onkaan ihanampaa kuin pitkän helteisen päivän jälkeen nauttia vilvoittavasta suihkuhetkestä tai juhannuksena saunan löylyistä vihtoineen. Suomalaista saunaa ei nimittäin voita mikään ja erityisesti juhannus- ja joulusauna kuuluukin monen suomalaisen takuuvarmoihin perinteisiin. Kylpyhuone ja sauna ovat paikkoja, joissa tunnelmalla ja tarvikkeilla on iso vaikutus viihtyvyyteen. Varusta siis sauna kunnon löylykiululla ja kauhalla, löylytuoksuilla, vihdalla, pefleteillä ja muilla saunomisen mukavuutta lisäävillä tarvikkeilla ja istu nauttimaan Suomen keskikesästä kiireettömästi saunan lauteille. Kirmaa ulos, heitä talviturkki veteen ja helli ihoasi rentouttavalla saunahunajalla jalkakylpyä unohtamatta.

Ja kun se talvi taas koittaa, nauti joulusaunan lämpimästä tunnelmasta ja uskaltaudu pulahtamaan virkistävään avantoon ystävien tai perheen kanssa. Toista, kunnes olosi on virkistäytynyt. Pukeudu muhkeaan kylpytakkiin ja sujauta jalkaan lämmittävät ja rentouttavat vehnätossut. Keitä lopuksi kuppi kuumaa kahvia ja nauti pala suklaata.

Jotta suihku- ja saunahetkistäsi tulisi entistäkin mukavampia, tutustu MInimanin kattavaan valikoimaan kylpyhuone- ja saunatarvikkeita. Meiltä löydät saunatekstiilit laudeliinoista saunatyynyihin, saunatarvikkeet saunamittareista kiuluihin ja Hukka tuotteisiin sekä saunatuoksut ja hunajat rentouttaviin kylpy- ja saunahetkiin. Kun vielä varustat kylpyhuoneesi kunnon kylpyhuonetarvikkeilla aina selänpesimestä pesukintaaseen ja aisteja hellivään saippuaan on rentouttava peseytymishetkesi taattu.

Katso valikoimamme rentouttavaan kylpy- ja saunahetkeesi tästä ja tilaa jo tänään!