HURJAT PÄIVÄT myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-26.5. - katso hurjat tarjoukset täältä!

Koti

Ladataan...

Katso 5 vinkkiä kodin uudistamiseen! 

Kehystä seinä!
Maalaa taulu itse!
Uudista huonekalu maalaamalla!
Sisusta viherkasveilla ja tekokukilla!
Uudista laatikon vetimet!

Koti on siellä missä sydän on


Koti on ihmisen turvapaikka, jossa yhteen kokoontuvat niin perheet kuin ystävätkin. Kodissa jaamme ilot ja surut perheen ja ystävien kanssa. Se on myös henkilökohtainen tila, jossa kodin omistajan persoona saa näkyä. Kodissa on mukava rentoutua, toisinaan myös työskennellä. Siksi on tärkeää pitää kodista hyvää huolta.

Kodissa vietämme suuren osan ajastamme, joten on tärkeää, että koti tukee arjen pyörittämistä kiireen keskellä ja tarjoaa tilan, jossa mieli ja keho lepää. Meiltä löydät arjen tiimellyksessä helpottavat kodin säilytysratkaisut, kätevät ruoanvalmistuksen välineet sekä huolella valitut kodinhoidon ja siivouksen tuotteet

Olipa oma koti pieni tai suuri, on tärkeää, että se tuntuu viihtyisältä. Siksi myös kodin sisustus osaltaan vaikuttaa siihen, kuinka kotona viihdymme. MItä enemmän koti on omannäköinen sitä paremmin se vastaa myös tarpeisiimme.

Kun sisustuksen kokonaisuus on toimiva, on tunnelmaa helppo vaihtaa esimerkiksi vuoden aikojen mukaan. Löydät viime silauksen tekevät pienkalusteet sekä inspiroivat kattauksen, valaistuksen ja kodintekstiilin valikoimat myymälöistämme ja verkkokaupastamme!

Oman näköinen kodin sisustus on sydämen asia.