Käsityötarvikkeet

Tervetuloa koukuttavaan käsityömaailmaan!

Käsitöiden tekemisellä on monia todettuja hyötyjä. Se on luovaa tekemistä, joka rentouttaa mielen ja purkaa stressiä. Käsitöiden tekeminen tuottaa iloa, kun omien kättensä työn tuloksen näkee heti ja oppii uusia asioita. Samalla se kehittäää muun muassa hienomotoriikkaa ja sorminäppäryyttä. Itse tekemällä voi säästää rahaa ja parhaimmillaan käsityöharrastuksen avulla voi ansaita myös rahaa. Tutustu lumoavaan valikoimaamme  ja inspiroidu käsitöiden tekemisestä!

 

Suosittuja merkkejä

Ladataan...

Käsityötarvikkeet koukuttaviin ja inspiroiviin projekteihin!


Haluatko luoda jotain ainutlaatuista? Käsitöiden tekeminen antaa tilaa luovuudelle ja mielikuvitukselle. Mikä sen mukavampaa kuin laittaa jalkaan omien kätten tuloksena syntyneet villasukat, pukea päälle itse neulottu villapaita tai sisustaa kotia vaikkapa itse virkatulla liinalla. Käsitöitä on mukava tehdä myös lahjaksi läheisille ja itse tehdyn lahjan saamisesta tulee hyvä mieli sekä lahjan antajalle että saajalle.

Jos olet vasta harkinnut aloittavasi neulontaharrastusta, mutta et tiedä miten päästä alkuun, ei hätää! Ideoita käsitöihin löydät esimerkiksi Minimanin ja Novitan yhteistyössä toteuttamasta inspiraatiolehdestä. Myös internet on täynnä erilaisia ohjeita ja sosiaalisen median erilaiset käsityöryhmät tarjoavat vinkkejä ja tukea käsityöharrastuksen aloittamiseen. Vinkkejä käsityöharrastuksen aloittamiseen tarjoavat myös alan erilaiset lehdet ja kirjat tai kansalaisopiston käsityöpiirit.

Moni innostuu ompeluharrastuksesta, sillä ompelemalla itse esimerkiksi vaatteita, voi pukea päälleen juuri sellaisia kuoseja kuin itse haluaa. Itse ompelemalla saa usein myös jotain ainutkertaista, koska muilla ei ole samanlaista. Korjaamalla vanhan rikkinäisen vaatekappaleen itse voi myös säästää selvää rahaa ja pidentää muuten hyväkuntoisen vaatteen käyttöikää. Vaatteen korjaaminen on myös ekologinen teko, kun vaatetta voi korjauksen jälkeen käyttää entistä pidempään.

Olipa intohimosi sitten neulominen, virkkaus tai ompelu, välineet käsitöiden tekemiseen löydät Minimanista. Neulelankojen valikoimastamme löydät sekä villa- ja villasekoitelangat että puuvilla- ja sekoitelangat tunnetuilta merkeiltä kuten Istex, Kaupunkilanka ja Novita. Valikoimaamme kuuluvat myös käsityö- ja ompelutarvikkeet, kuten esimerkiksi laadukkaat sukka- ja pyöröpuikot sekä  mitta- ja kuminauhat. Minimanin valikoimasta löydät lisäksi kestävät ompelulangat.

Tervetuloa ostoksille – unelmiesi luomistyö alkaa Minimanista!