Kaikkea hyvää vappuun Minimanista - Lue tarjouslehti tästä

Kodin säilytys

Ladataan...

Kodin säilytysratkaisut pitävät tilan siistinä

Kodin säilytysratkaisut ovat avainasemassa, kun pyritään luomaan tehokasta järjestystä kotiin. Järjestelmällinen säilytys auttaa pitämään kodin siistinä ja parantaa yleistä viihtyisyyttä. Asutpa sitten pienessä kaupunkiasunnossa tai tilavassa maalaiskodissa, hyvin suunnitellut säilytysratkaisut ovat välttämättömiä.

Ajan saatossa kotiin kertyy usein huomaamatta paljon tavaraa. Mielessä saattaakin herätä kysymys, miten nämä kaikki tavarat järjestelisin? Silloin erilaiset kodin säilytysratkaisut ovat avainsana. Ne helpottavat nopeasti tilanteissa, joissa tarvitaan lisää säilytystilaa. Esimerkiksi sängynaluslaatikon tavaroineen sujautat kätevästi sängyn alle piiloon muiden katseilta. Jos taas haluat säilytysratkaisujen olevan osa kodinsisustusta, se onnistuu kätevästi erilaisten sisustuskorien ja –laatikoiden avulla.  Minimanin valikoimasta löydät niin sisustukselliset kangaskorit, meriheinäkorit kuin puulaatikot, jotka tarjoavat nopean ja kätevän tavan pitää pienet esineet järjestyksessä. Pinottavilla säilytyslaatikoilla saat tavarat järjestykseen siististi päällekkäin ja isommilla varastolaatikoilla on helppo pitää varastojen tavarat hyvässä järjestyksessä. Porrasjakkarat ovat arjen tärkeä apuri, kun tarvitset jotain kodin ylähyllyltä.

Lisäksi vaatteiden säilytys niiden rypistymättä on joskus haastavaa. Ahtaassa kaapissa vaatteisiin voi tarttua ajan kuluessa myös epämiellyttävää hajua ja kiireisenä aamuna paidan silitys saa kaikkien aikataulut sekaisin. Vaatteet pidät helposti siistissä järjestyksessä erilaisten naulakoiden, henkareiden ja vaaterekkien avulla. Pienessä eteisessä myös kenkien säilytys voi aiheuttaa päänvaivaa. Tilan ollessa pieni kenkien säilytyksessä erilaiset kenkätelineet antavat kaivattua selkeyttä.

Myös kylpyhuoneessa tarvitaan erilaisia kodin säilytys ratkaisuja. Kihartimet, hiustenkuivaajat, shampoopullot, kylpyvaahdot ja muut tarvikkeet onkin helpoin säilyttää korivaunuissa ja -hyllyissä ja kylpyhuoneeseen soveltuvissa suihkuhyllyissä.

Minimanin laajasta valikoimasta löydät kodin säilytysratkaisut moniin eri tarpeisiin. Katso valikoimamme nyt ja löydä apu tavaroiden säilytyshaasteisiin!