Kodinhoito ja siivous

Ladataan...

Siivous ja kodinhoito on tärkeä osa arkea

Kotona vietetään suuri osa ajasta, joten kukapa ei haluaisi, että oma koti on siisti ja tuoksuu hyvältä. Tai että vuodevaatteet pysyvät raikkaina ja astiat puhtaina. Kodinhoito ja siivous on oleellinen osa jokaisen arkea ja tähän onkin tarjolla erilaisia välineitä rikkaharjoista moppiin ja erilaisiin pesuaineisiin. Niiden käytössä on kuitenkin hyvä tietää, mikä sopii mihinkin käyttötarkoitukseen parhaiten.

Pyykinpesuaineissa on eroja

Pyykkienhuollossa luonnollisesti tarpeen ovat erilaiset pesuaineet kuin lattiansiivouksessa. Pyykinpesuaineissa on eroja esimerkiksi niiden koostumuksen, valkaisevuuden ja tuoksuvuuden suhteen, joten ennen kuin valitset pyykinpesuainetta, tutustu mihin käyttötarkoitukseen olet sitä hankkimassa.

Markkinoilta löytyy niin jauhemaisia, geelimäisiä kuin nestemäisiä vaihtoehtoja. Jauhemaiset pesuaineet ovat yleisimpiä ja sisältävät yleensä pesuaktiiveja, kuten tensidejä, valkaisuaineita ja hajusteita. Nestemäiset ja geelimäiset pesuaineet sisältävät myös näitä aineita, mutta ne voivat olla tiivistetympiä ja niitä tarvitaan pienempiä määriä pesukoneen täyttöä kohden.

Pyykinpesuaineet ovat myös käyttötarkoitukseltaan erilaisia. Esimerkiksi herkälle iholle tarkoitetut pesuaineet ovat usein miedompia. Urheiluvaatteiden pesuaineet puolestaan saattavat sisältää entsyymejä, jotka auttavat poistamaan hajua ja tahroja tehokkaammin. Valkaisuaineet taas voivat sisältää vaalentavia aineita. Minimanin laajasta valikoimasta löydät tuotteet pyykinpesuun ja tekstiilienhoitoon erilaisiin tarpeisiin edullisesti.

Kodin pintojen puhdistaminen

Yleispuhdistusaineilla puhdistat kodin pinnat nopeasti. Nimensä mukaisesti ne sopivat useimmille kodin pinnoille, mutta osa tuotteista on myös suunniteltu tietyn tilan puhdistukseen, esimerkiksi keittiöön. Erikoispuhdistusaineita, kuten kloriitti, voidaan käyttää valkaisuun ja tahranpoistoon esimerkiksi wc-tiloissa. Muut kodin puhdistusaineet, kuten kodinpuhdistusliinat ovat helppo ja nopea tapa pitää kodin pinnat puhtaina. Minimanin valikoimista löydät myös erilaiset siivousliinat ja pölyhuiskat pintojen puhdistukseen.

Astianpesuun on myöt omat tuotteensa. Mikäli haluat pestä astiat käsin, erilaiset käsitiskiaineet ja tiskiharja ovat tässä puuhassa tarpeen. Astianpesukoneen omistavalle on tarjolla konetiskiaineita niin tablettina, jauheena kuin geelinä.

Ikkunanpesu on myös oleellinen askare varsinkin keväällä, kun auringonvalo tuo esiin sumeat ja pölyiset ikkunapinnat. Ikkunanpesuun tarvitset ikkunanpesimen sekä ikkunanpesuun soveltuvat pesuaineet. Minimanin valikoimista löydät molemmat edullisesti. Meiltä löydät ikkunanpesun nopeuttamiseksi myös Kärcher ikkunapesurit, joilla taiot ikkunapinnat puhtaiksi ja kirkkaiksi tuossa tuokiossa.

Saisiko olla rikkasetti, pölynimuri vai molemmat?

Olet ehkä kuullut sanottavan, että Sinillä siivous sujuu. Pian sujuu myös sinulla, sillä valikoimastamme löydät kattavan valikoiman kotimaisen Sinituotteen siivous- ja silitystarvikkeita. Valitse tuote aina käyttötarkoituksen mukaan niin onnistut siivoustöissä varmasti. Pienemmässä pikasiivouksessa rikkasetti on kätevä apuväline kun taas isompaan urakkaan pölynimuri on parempi vaihtoehto. Meiltä löydätkin hyvän valikoiman myös Sini pölynimuripusseja eri pölynimurimerkkeihin. Valikoimastamme löytyvät lisäksi pölynimurit erilaisiin tarpeisiin. Muista huolehtia tarvikkeet myös lattianpesuun, kuten mopit ja lattiakuivaimet.

Puhdas kylpyhuone oikeilla välineillä

Kylpyhuoneen ja wc:n puhdistus on tärkeää jo viihtyvyydenkin vuoksi. Erilaisilla puhdistussuihkeilla pidät pinnat puhtaina ja raikkaina. Minimanin laajasta valikoimasta löydät tuotteet niin pintojen puhdistukseen, lattioiden kuivaamiseen kuin wc:n puhdistukseen siivoussankoja unohtamatta.

Tervetuloa tutustumaan laajaan siivouksen ja kodinhoidon valikoimaamme jo tänään myymälöihimme ja verkkokauppaamme!