Ruoanvalmistus

Ladataan...

Onnistu ruoanlaitossa oikeilla, laadukkailla välineillä

Onko ruoanvalmistus keittiössä sinulle pakollinen päivän askare vai oletko kulinaristi, joka nauttii hyvästä ruoasta ja etsii aina uusia makuelämyksiä? Pidätkö peruskotiruoan tekemisestä vai loihditko mielelläsi useamman ruokalajin päivällisiä pitkän kaavan mukaan? Vai valmistatko ruokasi mieluummin nopeasti mikrossa tai airfryerissa, jotta aikaa jää kaikkeen muuhunkin kivaan päivän aikana?

Usein sanotaan, että ruoanlaitto on taitolaji, mutta valitsemalla oikeat välineet juuri omiin tarpeisiisi sopiviksi onnistut varmasti. Minimanin valikoimista löydät kattavan valikoiman pannuja, kattiloita ja kasareita päivittäiseen ruoanlaittoon niin keraamiselle kuin induktioliedelle muun muassa merkeiltä Fiskars, Tefal ja Apukokki. Uunissa kypsennettävät ruoat tarvitsevat kaverikseen uuninkestävät padat ja uunivuoat. Meiltä löydät padat ja uunivuoat niin arjen kuin juhlien ruoanlaittoon esimerkiksi merkeiltä Arabia ja Iittala. Erilaiset keittiötyövälineet ja – tarvikkeet kauhoista pihvinuijaan ja veitsiin ovat myös tärkeitä välineitä ruoanlaitossa. Leikkuualustoilla leikkaat kätevästi kasvikset ja lihan pöytäpintaa kolhimatta. Meiltä löydät myös keittiön muovituotteet aterinlaatikoista vesikanistereihin.

Onko juhlat tulossa tai haluaisitko leipoa jotain herkullista iltapäivän kahvihetkelle? Vai koetko, että sormien sotkeminen taikinalla on asia, jonka mieluiten jätät tekemättä. Olipa lempileivonnaisesi täytekakku, kuivakakku tai ihan jotain muuta, Minimanin kattavasta valikoimasta löydät leivontatarvikkeet ja leivontavuoat niin arjen kuin juhlien leivontahetkiin. Jos omien käsien sotkeminen ei houkuta valikoimastamme löydät myös vatkaimet ja yleiskoneet taikinan vaivaamiseen käsiä sotkematta.

Joskus on tarve valmistaa ruokaa ja leivonnaisia enemmän kerralla ja pakastaa esimerkiksi juhlia varten. On myös hyvä säilöä kesän marjat tai syksyn sienisato talteen, jotta saat hyödynnettyä niiden vitamiinit ja ravintoaineet läpi vuoden. Silloin marjastukseen liittyvät tuotteet sekä pakastusrasiat ja –pussit ovat tarpeen. Toisinaan keittiöön voivat löytää tiensä kutsumattomat vieraat, kuten riisihäröt. Säilömällä kuivat elintarvikkeet tiiviissä kannellisissa muoviastioissa varmistat, ettei elintarvikkeisiin eksy kutsumattomia vieraita. Minimanin valikoimasta löydät tuotteet ruokien sekä leivonnaisten säilytykseen, säilöntään ja pakastamiseen edullisesti.

Katso kattava ruoanvalmistusvalikoimamme jo tänään ja innostu ruoanlaitosta!