Vaihtolamput

Lamppujen uudet energiamerkinnät - säästä energiaa ja rahaa!

Uudistus on osa kodinkoneiden ja laitteiden energiamerkintöjen asteikkojen yhtenäistämistä. Uusi energialuokka-asteikko on A:sta G:hen, ja vanhat sekä sekavat A+, A++ ja A+++ luokat ovat poistuneet.

Vanhan energiamerkinnän piirissä olleet lamput siirtyivät uuden asteikon heikompaan päähän, vaikka ne ovat yhtä energiatehokkaita kuin ennen uudistusta. Uuden luokittelun vaatimuksia kiristettiin niin, että asteikossa olisi tilaa uusille innovaatioille ja entistäkin energiatehokkaammille tuotteille.

Ladataan...

Vaihtolamput vaihtoon!

Vaikka muut valaisinasiat olisivat kunnossa, vaihtolamppuja tarvitaan aina! Ja silloin kun niitä tarvitaan, ne ovat aina hukassa tai lopussa. Miksipä siis et ostaisi kerralla enemmän, ja säästyt miettimästä, joko viimeksi ostamasi käytettiin loppuun jossain kodin valaisimessa. Minimanista löydät energiaa säästävät ja pitkäikäiset led-valot ja muut vaihtolamput, myös himmennettävät vaihtoehdot. Valikoimassamme on myös loisteputket kodin eri tiloihin. Valitse vaihtolampun värisävy sen mukaan, millaista tunnelmaa kohteeseen haluat. Lämpimämpi valkoinen värisävy sopii, kun haluat pehmeämpää tunnelmaa, valkoisempi värisävy kun kaipaat tarkempaa ja raikkaampaa valaistusta. Katso tästä koko vaihtolamppuvalikoima ja tilaa jo tänään!