Kaikkea hyvää juhannukseen! - Lue tarjouslehti tästä | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Muut valaisimet ja tarvikkeet

Ladataan...

Muut valaisimet ja tarvikkeet

Etsitkö valaisinta saunaan tunnelmaa tuomaan tai led-valonauhaa valaistuksen viimeistelyyn? Tai kenties tarvitset työpistevalaisinta keittiön välitilan valaisemiseen tai älyvaloja arkea helpottamaan ja luksusta tuomaan? Minimanin valikoimista löydät perinteisten valaisimien lisäksi myös valaistusratkaisuja muihin kodin tarpeisiin.

Led-valonauhan avulla luot kauniin valon esimerkiksi kaappien, hyllyjen tai television taakse. Led-valonauha on helppo asentaa tarrakiinnityksen ansiosta. Lisäksi se on useimmiten mahdollista katkaista haluttuun pituuteen valmistajan ohjeistusta noudattaen.  

Sauna tarvitsee valaistusta kuten muutkin kodin tilat. Valaistus parantaa turvallisuutta ja antaa saunomiseen lisätunnelmaa. Saunan seinävalaisimilla voit luoda pehmeää ja epäsuoraa valaistusta. Lauteiden alle asennettuna valaisimet tuovat tunnelmallista valaistusta ilman häikäisyä. Saunavalaisimissa on tarjolla myös himmennettäviä malleja, joiden avulla voit säätää valaistusta tunnelman mukaan sopivaksi.

Keittiön välitilan valaiseminen on tärkeää, jotta esimerkiksi ruoan laittaminen on turvallista ja miellyttävämpää. Kodinhoitohuoneessa tarvitaan usein valaistusta työtasojen päällä työskentelyn helpottamiseksi. Yleis- ja työpistevalaisinten avulla tuot tehokkaan ja tasaisen valon työskentelytilaan helposti. 

Mikäli kaipaat valaistukseen hieman luksusta ja nykyaikaisuutta, älyvalot ovat oiva ratkaisu. Niiden avulla voit luoda tunnelmallisen valomaailman mihin tahansa kodin huoneeseen. Philips Hue älyvaloihin liitettävän puhelinsovelluksen avulla voit myös hallita älyvalaistusta missä ja milloin vain. 

Katso kodin muut valaisimet ja valaisintarvikkeet tästä!