Kaikkea hyvää juhannukseen! | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Sisustus ja koriste-esineet

Ladataan...

Kauniilla sisustus- ja koriste-esineillä viimeistelet kodin

Sisustus- ja koriste-esineet ovat olennainen osa kodin sisustusta, luoden tunnelmaa, tyyliä ja persoonallisuutta. Olitpa sitten sisustusintoilija tai vain etsimässä pientä muutosta kotiisi, sisustus- ja koriste-esinee tarjoavat paljon mahdollisuuksia luoda viihtyisyyttä nopeasti.

Valitessasi sisustus- ja koriste-esineitä, mieti omaa tyyliäsi ja mieltymyksiäsi. Pidätkö kenties enemmän isoista koriste-esineistä vai minimalistisesta tyylistä? Vai onko maalaisromanttinen tai boheemi tunnelma oma juttusi?  Voit valita modernit tai minimalistiset esineet, vintage-tyyliset tuotteet tai vaikkapa värikkäämmät koriste-esineet. Tärkeintä on, että esineet heijastavat omaa persoonallisuuttasi ja luovat harmoniaa ympäristöönsä.

Anna oman persoonasi näkyä rohkeasti sisustuksessa ja laita kehyksiin itse tekemäsi taideteos. Mikäli oman taideteoksen tekeminen ei ole oma juttusi, tauluvalikoimastamme löydät myös paljon valmiita vaihtoehtoja kodin seiniä kaunistamaan.

Tutustu myös laajaan peilien ja kellojen valikoimaamme. Löydät meiltä niin seinäpeilit, pöytäpeilit kuin lattiapeilit monessa eri koossa ja värissä niin perinteiseen kuin trendikkääseen tyyliin. Kellovalikoimastamme löydät vaihtoehtoja pöydälle ja seinälle eri kokoluokissa niin aikuisille kuin lapsille.

Loihdi silkkikukista lempiväreistäsi koostuva kimppu ja sujauta se maljakkoon ihastuttamaan myös vieraita. Minimanin valikoimista löydät maljakot erilaisiin tarpeisiin muun muassa merkeiltä Aarikka, Iittala ja Arabia. Silkkikukkia on saatavissa myös valmiina ruukuissa ja amppeleissa ja voit hyödyntää niitä sisustuksessa esimerkiksi lasitetulla terassilla ympäri vuoden murehtimatta sääolosuhteista. Jos pidät enemmän oikeista kukista tai viherkasveista, laajasta ruukkujen valikoimastamme löydät ruukut erilaisiin tarpeisiin niin sisätiloihin kuin ulkokäyttöön.

Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tilaa oma suosikkisi!