Kodinkone

Ladataan...

Suositut tuotemerkit

Kodinkoneet tuovat helpotusta jokaisen arkeen

Kodinkoneet ovat tärkeä osa jokapäiväistä arkea. Ne tuovat helpotusta esimerkiksi arjen ruuanlaittoon, kodin puhtauden ylläpitoon tai oman kauneuden hoitoon.

Keittiön pienkoneet ovat tärkeitä laitteita, joiden avulla helpotat arjen ruuan valmistusta. Airfryerit tuovat nopeutta arjen ruuanlaittoon tehden siitä samalla terveellistä. Mikroaaltouunit ovat kiireisen päivän pelastus, kun ruokaa tarvitaan pikaisesti vaikkapa ennen illan harrastuksia tai työpäivän aikana palaverien välissä. Leivänpaahtimella teet taas näppärästi leivästä rapeaa ja lämmintä parissa minuutissa.

Aamu- ja iltapäiväkahvit ovat monelle se päivän rauhoittava hetki arjen kiireessä, joten ei ole yhdentekevää millaisella kahvinkeittimellä kahvinsa keittää. Minimanin valikoimasta löydät kahvinkeittimet niin mökille, kotiin kuin toimistolle muun muassa merkeiltä Obh Nordica, Smeg, Wilfa ja Moccamaster. Mikäli pidät enemmän teehetkistä, valikoimastamme löytyvät myös vedenkeittimet edulliseen hintaan. Toisinaan kahvikesteillä on mukava herkutella vohveleilla, itse tehdyllä kakulla tai täytetyillä leivillä. Eipä huolta, Minimanista löydät lisäksi vatkaimet, voileipägrillit ja vohveliraudat herkullisten jälkiruokien ja välipalojen tekemiseen.

Kodin pienkoneet pitävät huolta niin kodin puhtaudesta, ilman viilentämisestä kuin vaatteidesi siistinä pysymisestä. Minimanin valikoimasta löydät pölynimurit, varsi-imurit ja pölynimuripussit ja muut pölynimuritarvikkeet kotisi siisteydestä huolehtimiseen. Valikoimassamme ovat myös tuulettimet, ilmastointikoneet kuin ilmankostuttimet huoneilman viilentämiseen ja kosteuttamiseen.

Niin arkeen kuin juhlaan on mukava laittautua. Minimanin kattavasta valikoimasta löydät ihokarvanpoistotuotteet kuten partakoneet ja –trimmerit parran siistimiseen ja hiustenmuotoilutuotteet kuten kihartimet, suoristusraudat tai hiustenleikkuukoneet hiustenlaittoon. Löydät valikoimastamme muun muassa merkit Braun, Philips, Remington, Babyliss ja Obh Nordica. Terveydenhoitoon tarjoamme tuotteita aina verenpainemittareista sähköhammasharjoihin.

Elektroniikan valikoimastamme löydät puhelintarvikkeet niin puhelimen ilmeen muuttamiseen kuin puhelimen lataamiseen. Hifi ja audio-laitteiden valikoimaamme kuuluvat muun muassa hyvä valikoima kuulokkeita musiikin kuunteluun ja liittimiä ja johtoja laitteiden helppoon yhdistämiseen.  Tietokoneella ja konsolilla pelaamiseen löydät meiltä pelitarvikkeet ja tietokonetarvikkeet. Kun tarvitset välineitä tiedostojen tallentamiseen klikkaa ja katso Minimanin tallennusvälineiden valikoima.

Kodin turvallisuus on tärkeä osa kodin huoltoa. Onkin tärkeä aika-ajoin tarkistaa palovaroittimien, häkävaroittimien ja sammutusvälineiden toimivuus. Tarvitsetpa uuden palovaroittimen vanhan tilalle tai jauhesammuttimen mökille, Minimanin valikoimasta löydät tarvitsemasi edullisesti.