Hääparille

Rakkaus - mikä ihana sana! Kaksi rakastavaista haluaa solmia avioliiton ja viettää loppuelämänsä yhdessä. Alkaa häiden järjestely sormuksien ja hää-asujen valinnasta aina juhlapaikan koristeluiden ja ruokailujen suunnitteluun. Sinulle postitse saapuva hääkutsu antaa ehkä viitteitä tulevan hääjuhlan värivalinnoista ja tunnelmasta. On aika valmistautua rakkauden juhlaan hääparin lahjaa unohtamatta.

Mitä viedä lahjaksi hääparille?

Usein hääparilla on jo yhteinen asunto ja yhteistä omaisuutta. Ellei hääpari ole tehnyt lahjatoivelistaa, sopivan häälahjan pohtiminen voi olla haastavaa. Millainen lahja sopisi juuri tälle hääparille?  Perinteisiä lahjaideoita ovat rahalahja esimerkiksi häämatkaa varten tai lahjakortti esimerkiksi ravintolaan tai kulttuurin pariin. Mikäli hääpari on tehnyt lahjalistan ja tarvitsee vaikkapa astioita tai kodintekstiilejä yhteiseen kotiin, nekin ovat oiva lahjaidea, kunhan lahjan ostaja tietää millaista tuotesarjaa hääpari on keräämässä.

Jos haluat antaa lahjaksi jotain persoonallista, voit auttaa hääparia hääjärjestelyissä tai viedä lahjaksi itse tehdyn lahjan. Jos hääparilla on lapsia, järjestä hääparille yhteistä aikaa hoitamalla lapsia. Voit myös ilahduttaa kokkaamalla hääparille juhlaillallisen viineineen. Jos olet kätevä käsistäsi, maalaa taidetta lahjaksi hääparille tai tee ikimuistoinen käsityö itse.

Katso alta lahjavinkit ja suositut merkit avuksi lahjan valintaan.

 

Suosittuja merkkejä lahjan valintaan

Ladataan...