Kaikkea hyvää juhannukseen! - Lue tarjouslehti tästä | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Juhannus

Ladataan...

Juhannus - ihana keskikesän juhla

Juhannusta vietetään vuosittain kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Vuonna 2024 juhannusaattoa vietetään perjantaina 21.6. ja juhannsupäivää lauantainaa 22.6. 

Juhannuksen perinteisiin kuuluvat Suomessa muun muassa festaritmökkeily, grillaaminen, saunominen ja juhannuskokkojen polttaminen. Aikaa vietetään perheen, ystävien tai sukulaisten kanssa myös perinteisten juhannusruokien äärellä. Esimerkiksi uudet perunat, kala, grillatut ruoat ja makeat leivonnaiset kuuluvat monen juhannuspöytään.

Juhannuksena vapaa-aikaa on mukava viettää ulkoillen ja rentoutuen. Eilaiset pihapelit, pyöräily, uiminen tai vaikka vain oleskelu ihanassa puutarhatuolissa ovat mukavaa ajanvietettä vapaapäivinä. Jos juhannukseen sattuu sadepäiviä, mukavaa ajanvietettä ovat myös erilaiset lautapelit, joita voi pelata yhdessä ystävien ja perheen kanssa säästä riippumatta.

Minimanin kattavista valikoimista löydät kaikki mitä onnistuneeseen juhannukseen tarvitset. Tervetuloa ostoksille myymälöihimme ja verkkokauppaamme!

Katso myymäläkohtaiset aukioloajat täältä!

Hyvää ja rentouttavaa juhannusta!