SAVOTTA PYSTYTASKU M, MUSTA

Varastossa
SKU
6419134193634
34,90 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Vain myymälästä

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Täysin uuden pystytaskuperheen välimallin koko kulkee nimellä Savotta Pystytasku M. Tilavuudeltaan tasku on neljä litrainen ja rakenteeltaan yksinkertaisen järkevä. Pystytaskun sulku on toteutettu pahimpia roiskevesiä kestävällä kaksisuuntaisella reverse vetoketjulla, joiden alkupäihin on lisätty taskun käyttöä avustavat kiinnikelenkit. Päämateriaalina toimii kulutusta ja käyttöä kestävä PUR pinnoitettu 1000d Cordura. Taskun pohjassa on metallinen vedenpoistorengas.

Pystytaskun sisäosa on yhtä jakamatonta tilaa, joten taskun sisälle on vaivatonta pakata isommatkin tarvikkeet. Taskun sisälle mahtuu jo reippaasti tavaraa, joka on repun ulkopuolelta helppoa ottaa nopeasti käyttöön. Pystytasku M on sopiva lisätasku keskikokoisiin ja sitä suurempien Jääkärituotteiden kylkiin, kun kaivataan jo selkeästi lisätilaa konstailemattoman tarviketaskun muodossa.

Lisätietoja
Brändi Savotta
Hinta 34,90 €
Lisätiedot Tekniset tiedot: Ulkomitat: Korkeus: 26 cm, leveys: 17 cm, syvyys: 9 cm Taskun tilavuus suljettuna: 4l Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoite PALS kiinnitys: korkeus 3 riviä, leveys 4 riviä, kiinnikkeet 2 kpl 30 cm Paino: 150g Väri: oliivinvihreä ja musta Takuu Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Avainlipputuote Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SAVOTTA PYSTYTASKU M, MUSTA
Arvostelusi