Kaikkea hyvää juhannukseen! - Lue tarjouslehti tästä | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Koulun alku

Aika aloittaa opinnot tai palata niiden pariin?

Kesän kääntyessä kohti syksyä on aika kääntää mietteet tulevaan. Monille lapsille se tarkoittaa koulun alkamista eskarin jälkeen tai jo aiemmin koulunsa aloittaneille nuorille paluuta takaisin opintojen pariin. Jotkut aloittavat jatko-opintonsa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa uudella paikkakunnalla ja osa opiskelee työnsä ohella. Missä ikinä opintie alkaa tai jatkuukaan, on hyvä varmistaa, että sen alkaessa kaikki tarpeellinen repusta kirjoitusvälineisiin ja  kodin tuotteista kodinkoneisin on hankittuna hyvissä ajoin. Minimanista löydät kaiken tarpeellisen opintielle. Tutustu valikoimaamme myymälöissämme tai verkossa!

Ladataan...

Back to school - kaikkea tarpeellista opintoihin!

Kesä kääntyy kohti syksyä ja kesäloma lähenee loppuaan. On aika suunnata katseet alkavaan lukukauteen. Osassa perheitä lasten koulutie on vasta alkamassa esikoulun jälkeen, osa lapsista siirtyy ylemmille koululuokille. Peruskoulun päättäneet nuoret aloittavat opintonsa lukiossa tai ammattioppilaitoksissa. Jo ammattiin valmistuneet jatkavat opintojaan mahdollisesti ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. 

Ennen opintojen alkamista on hyvä huolehtia valmiiksi kaikki tarpeellinen, jotta ensimmäisen koulupäivän alkaessa kaikki sujuisi mutkattomasti. MIeti ajoissa tarvitseeko lapsesi koulureppu uusimista ja onko kirjoitusvälineet, vihkot, penaalit ja muut tarpeelliset tarvikkeet hankittuna. Onko pyörä ja pyöräilykypärä koulutielle aika hankkia tai vanhat uusia edellisten jäädessä pieniksi? Tarvitseeko omaan ensi-asuntoon muuttava lapsesi kattamisen tai sisustamisen tuotteita, kodinkoneita ja muuta kodinelektroniikkaa uuteen kotiin? Syksyllä ilmat myös viilenevät, joten on syytä miettiä lämpimämpiä asusteita pukeutumiseen, jos vanhat asusteet ovat jääneet pieneksi tai tarvitaan vaihtohtoja olemassa olevien lisäksi.

Kokosimme näille sivuille kaikkea tarpeellista koulutielle ja opintoihin. Tutustu ja varmista, että tänäkin vuonna koulun ja opintojen aloitus sujuu stressittömästi. Tervetuloa ostoksille myymälöihimme ja verkkokauppaamme.