Kehysseinä tuo sisustukseen ilmettä!

Luo omaperäinen kehysseinä käyttämällä eri kokoisia kehyksiä. Ripusta kehykset seinälle ryhmittäin ja luot persoonallisen taideteoksen! Kehysseinä on helppo tapa tuoda elävyyttä ja trendikkyyttä tilaan ja täydentää muun huoneen sisustusta. Kehysseinää voit myös hyödyntää. Sen avulla voit esimerkiksi suojata tärkeät muistot, kuten valokuvat, organisoida tilaa ja pitää asiat järjestyksessä sekä vaientaa huoneen ääniä.

Millaisen kehysseinän sinä haluat?

Kehysseinä on mahdollista rakentaa eri tavoin. Voit luoda valokuvaseinän käyttämällä kehyksissä esimerkiksi kuvia perheestäsi, lemmikeistäsi, ystävistä tai tapahtumista. Teemaseinän rakennat käyttämällä kehyksissä vaikkapa pieniä matkamuistoja ja kuvia lomamatkoilta. Jos taas haluat taiteellista tunnelmaa, voit ripustaa kehyksiin taideteoksia, muotokuvia tai julisteita. Kehyksiä voi käyttää myös kehystämään erilaisia peilejä. Kehystettyjen peilien avulla luot tilaan hetkessä lisää tilan tunnetta ja annat sisustukselle tyylikkään ilmeen. Kehyksiin on mahdollista laittaa myös pieniä koristeellisia esineitä tai tekstinpätkiä, kuten aforismeja. Sekoita kehysseinää tehdessä rohkeasti erilaisia kehystyylejä tai kehyskokoja niin saat kehysseinästä näyttävän kokonaisuuden. 

Mitä tarvitsen kehysseinän luomiseksi?

Kehysseinä on helppo toteuttaa. Toteutukseen tarvitset erikokoisia kehyksiä. Ne voivat olla erivärisiä ja erimuotoisia. Mikäli haluat yhteinäisemmän ilmeen, valitse samanvärisiä kehyksiä. Mikäli et löydä väriltään sopivia kehyksiä, voit maalata kehykset esimerkiksi kalkkimaalilla.

Kehysten ripustamiseen seinälle tarvitset myös ruuveja tai nauloja sekä vasaran tai akkuporakoneen. Mittanauhaa on myös hyvä käyttää apuna, mikäli haluat yhteinäiset välistykset taulujen välille.