Kaikkea hyvää juhannukseen! - Lue tarjouslehti tästä | Katso myymäläkohtaiset aukioloajat myymäläsivuilta

Ideoita mökkituliaisiksi

Saitko kutsun sukulaisten tai ystävien mökille, mutta et keksi mitä veisit mökkituliaisiksi? Ei hätää, sillä Minimanin kattavista valikoimista löydät varmasti muistamisen, joka miellyttää mökin omistajaa.

10 tuliaisideaa mökille!

1) Ruoka- ja herkkukori: pakkaa kauniseen koriin elintarvikkeita, kuten esimerkiksi kahvia, teetä tai virvokkeita, makeisia tai suolaista naposteltavaa. Kääri sellofaaniin ja vie lahjaksi.

2) Kukkalahja: Istuta orvokkeja tai muita kesän kukkia koriin ja anna lahjaksi kesän kukkaloistoa. Tai laita maljakkoon kesän kukkia ja vie mukanasi maljakollinen kesän tuoksua.

3) Saunatarvikelahja: Jos mökin omistajalla on mökillään myös sauna, oiva lahjaidea on esimerkiksi saunakiulu ja löylykauha. Mukaan voit pakata esimerkiksi ylellistä saippuaa, rentouttavan kasvonaamion, pehmeän pyyhkeen tai vaikkapa itse tehdyn koivuvihdan saunaillan iloksi. 

4) Kaunis koriste-esine: kynttilä, lyhty tai koristevalot tuovat lämmintä tunnelmaa mökille erityisesti sadepäivän iskiessä ja iltojen hämärtyessä.

5) Halkokori: mökillä tarvitaan usein puita mökin ja saunan lämmittämiseen. Pakkaa halkoja puunkantokoriin ja vie lahjaksi käytännöllinen lahja.

6) Lautapeli: sadepäivien iloksi hauska lahja on lautapeli, jonka ääressä aika kuluu ja pelaajillla on hauskaa sadepäivästä huolimatta.

7) Itse tehty leivonnainen: leivo kakkuvuokaan helposti herkullinen kahvikakku ja vie mukanasi mökkiväen kahvipöytään. Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, ota avuksi leivontatöihin yleiskone.

8) Mökillä selviytymispaketti: pakkaa koriin kaikkea tarpeellista mökille, kuten esimerkiksi hyttyskarkotetta, pesuaineita ja -tarvikkeita, suodatinpaperia, talouspaperia, varavirtalähde, paristoja jne. 

9) Lahja viherpeukalolle: kokoa lahja puutarhan työvälineistä, kuten istutuslapiosta, puutarhakäsineistä ja vihannesten tai kukkien siemenistä.

10) Itse tehty lahja: jos pidät käsitöistä, tee mökkituliaisiksi esimerkiksi pellavainen laudeliina tai neulo tossut kylmempiin mökkipäiviin.

 

Katso alta suositut merkit lahjaideoiden toteutukseen ja suunnittele oma mökkituliaisesi.

 

Suosittuja merkkejä

Ladataan...