WILFA TEHOSEKOITIN BLS-1200S XPLODE FUSION

Voimakas tehosekoitin valmistaa suosikkismoothiesi nopeasti – korkealaatuinen teräyksikkö, joka murskaa ja sekoittaa tehokkaasti koviakin aineksia kuten jäätä ja jäisiä marjoja. Säädettävä nopeus ja sykäystoiminto, sekä erillinen puhdistusohjelma.
Varastossa
SKU
7044876039910
95,00 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Voimakas ja luotettava tehosekoitin, jolla suosikkismoothiesi valmistuu vaivatta. Laadukkaiden terien ansiosta jäidenkin murskaaminen sujuu leikiten. Tässä tehosekoittimessa on myös erillinen puhdistusohjelma, jolla blenderi puhdistuu käytön jälkeen nopeasti.

Blenderissä on säädettävä nopeus ja sykäystoiminto, joka helpottaa sekoittamista ja esimerkiksi kovien aineiden murskaamista. Tässä tehosekoittimessa on myös erillinen puhdistusohjelma, jonka ansiosta laitteen puhdistus käytön jälkeen on erittäin helppoa ja nopeaa: huuhtele kannu ja täytä se puolilleen vettä. Lisää pari tippaa astianpesuainetta, kiinnitä kansi ja aseta kannu runkoon. Käynnistä puhdistusohjelma. Ohjelman päätyttyä huuhtele kannu puhtaalla vedellä ja aseta kuivumaan.

Kestävästä lasista valmistetun kannun tilavuus on 1,8 litraa. Kannen täyttöaukosta on helppo lisätä aineksia tai nesteitä laitteen ollessa käynnissä. Tähän tehosekoittimeen soveltuu myös 2GO-pullo, joka myydään erikseen.

Laadukas teräyksikkö murskaa myös jäätä helposti. Terä on irrotettavissa lasikannusta perusteellista puhdistusta varten.

Voimakas 1200 watin moottorin teho murskaa ja sekoittaa vaivatta myös haastavia aineksia. Tämä tehokas moottori on tehty kestämään.

 

 

 

Teho 1200 wattia
Lasikannun tilavuus 1,8 litraa
Säädettävä nopeus
Sykäystoiminto/puhdistusohjelma
Laadukkaat terät murskaavat myös jäätä
Irrotettava kansi täyttöaukolla
Helppo puhdistaa, terä irrotettavissa puhdistusta varten
Runko harjattua terästä
5 vuoden takuu

Lisätietoja
Brändi Wilfa
Hinta 95,00 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:WILFA TEHOSEKOITIN BLS-1200S XPLODE FUSION
Arvostelusi
Löysimme tuotteita, joista saattaisit pitää!