WILFA AIRFRYER FRITEERAUSKEITIN AF1B-350

Varastossa
SKU
7044876023124
119,00 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Wilfa Crispier AF1B-350 kiertoilmakypsennin, eli Airfryer valmistaa suosikkiruokasi kuuman ilman avulla jopa kokonaan ilman lisättyä öljyä, joten voit paistaa merkittävästi pienemmällä rasvamäärällä. Sen avulla saat maukkaita ja rapeita ruokia valmistettua helposti ja vähällä vaivalla.

Dual Cyclone Rapid Air Technology varmistaa tasaisen ja rapean lopputuloksen kierrättämällä ilmaa erittäin tehokkaasti koko kypsennyskorissa. Voit grillata, paistaa tai jopa paahtaa suosikkiruokiasi tehokkaasti ja valmistaa perheellesi täydellisen aterian. Kokeile rohkeasti eri kasviksien ja juureksien kypsennystä, sillä niistä tulee Wilfa Crispierin avulla erittäin rapeita ja mehukkaita.

Voit valmistaa yhtä rapeita ranskanperunoita merkittävästi pienemmällä rasvamäärällä kuin normaalilla öljyä käyttävällä friteerauskeittimellä. Kypsennä broilerin koivet rapeaksi ja mureaksi ilman ylimääräistä rasvaa. Wilfa AF1B-350 Dual Cyclone Rapid Air teknologian ansiosta laitetta on mahdollista käyttää halutessaan myös esimerkiksi hyötykasvikuivurina.

Kypsennyskoriin mahtuu kerralla jopa 3,5L raaka-aineita, jolloin reilumpikin määrä ruokaa valmistuu hetkessä. Esiasetettujen ohjelmien ansiosta laitteen käyttäminen on erittäin nopeata ja voit muokata kaikkia ohjelmia tarpeidesi mukaisesti. Lämpötilaa ja kypsennysaikaa pystyy säätämään jokaisen ohjelman sisällä riippuen raaka-aineiden määrästä ja painosta. Laite myös muistuttaa raaka-aineiden kääntämisen tarpeesta valmistusprosessin aikana.

AF1B-350 on kompaktin kokoinen, jolloin se ei vie liikaa tilaa keittiön pöytätasoilta ja tyylikäs ulkonäkö viimeistelee kokonaisuuden.

 

 

Dual Cyclone Rapid Air Technology -kypsennystekniikka
Teho 1500 W
3,5L kypsennyskapasiteetti
Digitaalinen kosketusnäyttö
Paistokori tarttumattomalla pinnoitteella
8 esiasetettua ohjelmaa
Virtjohdon pituus: 100 cm
Mitat K x L x S (mm): 308 x 270 x 370
Takuu 5 vuotta

Lisätietoja
Brändi Wilfa
Hinta 119,00 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:WILFA AIRFRYER FRITEERAUSKEITIN AF1B-350
Arvostelusi