TECHNIC 4X4 MERCEDES-BENZ ZETROS -KUORMA-AUTO

Tinkimätöntä tehoa.
Varastossa
SKU
5702016912845
259,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellun sovelluksella ohjattavan 4x4 Mercedes-Benz Zetros ‑maastokuorma-auton tehot riittävät vaikeimmastakin maastosta selviämiseen. Nyt voit rakentaa itsellesi tämän upean työkoneen LEGO® Technic version. Uppoudu rakennushaasteeseen ja ohjaa valmista kuorma-autoa CONTROL+-sovelluksella. Kokeile myös tasauspyörästön lukitusta. Rakenna rata kokoamalla esteitä ja käyttämällä lippuja. Pysäyttääkö tätä mahtavaa kuorma-autoa yhtään mikään?

 

 

Rakenna 4x4 Mercedes-Benz Zetros ‑maastokuorma-auton aito pienoismalli. Laita valmiin menopelin kyvyt testiin CONTROL+-sovelluksella.

Tämän LEGO® Technic Sovelluksella ohjattavan 4x4 Mercedes-Benz Zetros maastokuorma-auton (42129) rakentamisen parissa riittää hauskoja rakennushetkiä kaikille, jotka rakastavat tehokkaita lelukuorma-autoja ja rakennusleluja. Tässä lelukuorma-autossa on paljon realistisia toimintoja. Mukaansatempaava rakennelma sopii aikuisille ja 12 vuotta täyttäneille lapsille ja nuorille. Hytin ovet ja konepellin voi avata. Avaa huoltoluukku ja tutki vaihdelaatikkoa ja 4 pyörän toimivaa jousitusta. Pienoismallissa on myös yksityiskohtainen moottori ja pyörivä jäähdyttimen tuuletin. Tämä on ensimmäinen LEGO Technic malli, jossa on tasauspyörästön lukitus. Lukitse ja avaa tasauspyörästö sovelluksella ja ohjaa kuorma-autoa haastavassa maastossa. Tutustu sovellukseen Kun tämä malli on rakennettu, olet päässyt hyvään alkuun. Testaa jykevän työkoneen toimintoja CONTROL+-sovelluksella. Käytä eri ohjausnäyttöjä ohjaamiseen ja tasauspyörästön lukituksen hallintaan. Sovelluksen haasteiden ja tehtävien parissa keksit aina uudenlaisia leikkejä.

Lelukuorma-auton pienoismalli on 21 cm korkea, 48 cm pitkä ja 19 cm leveä.

Tarvitset 6 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Paristokotelo on helppo irrottaa, joten tyhjentyneet paristot on helppo vaihtaa.

Tämän sovelluksella ohjattavan LEGO® Technic kuorma-auton settiin sisältyvät 1 x Bluetooth®-ohjattava smart hub, 3 x iso L-moottori ja 1 x keskikokoinen moottori.

Ikäsuositus 12+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
Hinta 259,00 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:TECHNIC 4X4 MERCEDES-BENZ ZETROS -KUORMA-AUTO
Arvostelusi