SUPER MARIO 71393 BEE MARIO- TEHOSTUSPAKKAUS

LEGO® Super Mario™ mehiläispuku suriseviin interaktiivisiin leikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016912821
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lisää LEGO® Super Mario™ leikkielämykseen jännittävää surinaa tällä Bee Mario -tehostuspakkauksella (71393). Siinä on interaktiivinen mehiläispuku LEGO® Mariolle™ (setti ei sisällä hahmoa). Sen avulla pelaaja saa hahmon lentämään ja surisemaan kuin mehiläinen ja kerää digitaalisia lisäkolikoita.

Tämä palikoista rakennettava asu sopii LEGO® Mario™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Marion kanssa -aloitusrata (71360), tai LEGO® Luigi™ hahmolle, joka löytyy setistä Seikkailut Luigin kanssa -aloitusrata (71387).

Kun LEGO® Mariolla™ on tämä puku, pelaajat saavat digitaalisia lisäkolikoita aina, kun he saavat hahmon lentämään. Ja aina kun hahmo lentää puku päällään, kuulet mehiläisen surinaa.

Pakkauksessa on myös kukkia ja vihreitä LEGO® ruoho-osia, joita lapset voivat lisätä rakentamaansa pelitasoon. Kuvitetut ohjeet auttavat lapsia rakentamisessa.

Tämä keräiltävä rakennuslelu on fantastinen syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille. Setillä lapset voivat muunnella LEGO® Super Mario™ aloitusrataansa ja laajennussettejään.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Super Mario
Hinta 9,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER MARIO 71393 BEE MARIO- TEHOSTUSPAKKAUS
Arvostelusi