NINJAGO 71748 KATAMARAANIN MERITAISTELU

LEGO® NINJAGO® taisteluvenesetti.
Varastossa
SKU
5702016889284
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

NINJAGO®-fanit ovat innoissaan päästessään leikkimään upeita meritaistelukohtauksia tällä ainutlaatuisella katamaraanilelusetillä, jossa on 4 venettä ja 6 minihahmoa.

Kipparoi ninjojen hienoa katamaraania upeassa meritaistelussa Vartijoita vastaan! Siirry hyökkäystilaan ja ammu jousitoimisilla aseilla. Varo! Vartijoiden tehokas taistelukatamaraani jakautuu 3 veneeksi, joista yhdessä on vankila. Se yrittää upottaa sinut terävillä terillään ja tappavilla aseillaan. Voita meritaistelu ja ota arvokas myrskyamuletti omaksesi.

LEGO® NINJAGO® Katamaraanin meritaistelu (71748) on toimintaa tulviva ninjalelusetti, jossa on 2 katamaraania. Niistä toinen jakautuu 3 veneeksi, jolla lapset voivat leikkiä jännittäviä merellisiä yhteenottoja.

Mukana on 6 minihahmoa NINJAGO® tv-sarjasta: Saari-Jay, Saari-Zane ja Saari-Kai, jotka taistelevat päällikkö Mammatusta, Jyrinänvartijaa ja Ukkosenvartijaa vastaan – kaikilla hahmoilla on hienoja aseita.

Vartijoiden katamaraani on 22 cm korkea, 33 cm pitkä ja 24 cm leveä – se on upean kokoinen näytteille lapsen omaan huoneeseen taisteluleikkien ollessa tauolla.

Ikäsuositus 9+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® NINJAGO®
Hinta 79,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:NINJAGO 71748 KATAMARAANIN MERITAISTELU
Arvostelusi