LEGO TECHNIC 42134 MONSTER JAM MEGALODON

Palkitseva rakenteluelämys monsteriautojen ystäville, sillä yhdessä paketissa on 2 mallia: LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ monsteriauton osista voi rakentaa myös matalan kilpa-auton.
Varastossa
SKU
5702017154916
21,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
alkaen 9,90e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Valmistaudu mahtaviin monsteriautoleikkeihin, jossa on mukana maailmanhistorian jättimäisin hai: tartu tähän LEGO® Technic Monster Jam™ Megalodon™ settiin. Auton esikuvana on ollut esihistoriallinen suurihammashai, ja se on aina valmiina taisteluun! Tee mahtavia hyppyjä ja viritä vetomoottori, jolla auto singahtaa vauhtiin oikean monsteriauton tavoin. Monsteriauto muuntuu myös matalaksi kilpa-autoksi, jonka esikuvana on ollut myyttinen lusca-merihirviö.

Vetomoottorilla varustettu LEGO® Technic Megalodon™ (42134) on aito pienoisversio Monster Jam™ ‑fanien suosikista. Rakennussarja on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille. Monsteriauto on täynnä yksityiskohtia lasten iloksi, ja sen kuviot ja värit ovat täysin aidon kaltaiset. Vetomoottori saa hauskat leikit yltymään, sillä lapset voivat ajaa kilpaa autoilla ja tehdä hienoja temppuja. Monsteriauton liikkuessa sen evät heiluvat ja aidon näköiset hampaat ja suuret pyörät tekevät hauskasta elämyksestä vieläkin aidomman. Kun on uuden haasteen aika, 2-in-1-leikkiauto muuttuu merihirviön näköiseksi kilpa-autoksi. Myyttisen lusca-hirviön innoittama matala kilpa-auto on hain ja kalmarin. Lopputuloksena on raivokas ajoneuvo, jonka vetomoottoritoiminto takaa vauhdikkaat leikit. 

Megalodon™ on 13 cm korkea, 24 cm pitkä ja 13 cm leveä, joten tämä rakennuslelu soveltuu hyvin myös monipuolisiin leikkeihin.

Ikäsuositus 7+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Technic
Hinta 21,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO TECHNIC 42134 MONSTER JAM MEGALODON
Arvostelusi