LEGO DISNEY PRINCESS 43208 JASMINEN JA MULANIN SEIKKAILU

LEGO DISNEY PRINCESS 43208 JASMINEN JA MULANIN SEIKKAILU

SKU 5702017154350
Lahjoita lapselle hauska setti, jossa on 2 rakennelmaa, 2 mininukkehahmoa ja hevonen ja tiikeri LEGO® minihahmoina, sekä paljon kivoja juttuja, jotka saavat leikin alkuun.

Kuvaus / LEGO DISNEY PRINCESS 43208 JASMINEN JA MULANIN SEIKKAILU

Disneyn Jasmine-prinsessa ja hänen Rajah-tiikerinsä kutsuvat sinut Agrabaan! Katsele ympärillesi palatsissa ja siirry sitten parvekkeelle ihailemaan maisemia. Hetkinen, kuka tuolla on? Siellähän ovat Mulan, Khan ja Cri-Kee, jotka ovat tulossa kylään! Herkutelkaa keittiössä, minkä jälkeen voit näyttää Mulanille paikkoja. Hyppää taikamaton kyytiin ja lennä Mulanin temppelille ihailemaan luumupuun kukintaa ennen paluuta palatsille!

Yli 5-vuotiaat lapset ja kaikenikäiset Disneyn Aladdin- ja Mulan-fanit ihastuvat LEGO® ǀ Disney Jasminen ja Mulanin seikkailu (43208) settiin, jossa rakennetaan lelupalatsi ja ‑temppeli. Mukana on myös 2 mininukkehahmoa ja 2 LEGO eläinminihahmoa sekä interaktiiviset digitalliset rakennusohjeet, jotka tekevät rakentamisesta vieläkin hauskempaa. Ilmaisen LEGO Building Instructions sovelluksen ohjeissa on intuitiivinen zoomaus- ja kiertotoiminto, jonka avulla lapsi hahmottaa rakentelun eri vaiheet. Disney Princess ‑lelujen rakentelu vahvistaa lapsen itseluottamusta ja saa mielikuvituksen ja luovuuden lentoon, kun hän leikkii elokuvan tarinoita tai keksii omansa. Setillä voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään. Lapset uppoutuvat leikkiin nopeasti tämän setin parissa, sillä mukana ovat Disneyn Jasminen ja Mulanin mininukkehahmot sekä Khan-hevonen ja Rajah-tiikeri LEGO minihahmoina. Setti on hauska lahja, joka sopii lapselle mainiosti päivittäisiin leikkeihin.

Tässä 176-osaisessa setissä on yksityiskohtaisesti koristeltu 2-kerroksinen palatsi sekä temppeli ja paljon tarvikkeita, jotka innostavat nopeisiin, hauskoihin leikkeihin joka päivä.

Setin mukana tulee Disneyn Jasmine- ja Mulan-hahmot sekä Khan-hevonen ja Rajah-tiikeri. Setillä voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin Disney-setteihin (myydään erikseen).

Yksityiskohdat innoittavat leikkiin – Palatsi on 17 cm korkea, 22 cm leveä ja 8 cm syvä, ja setti sopii nopeisiin, hauskoihin leikkihetkiin joka päivä.

Ikäsuositus 5+.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 44,95 €

Liittyvät tuotteet

LEGO DISNEY PRINCESS 43209 ELSAN JA NOKKIN JÄÄTALLI
14,95 €
LEGO DOTS 41943 PELIFANI RANNEKORU JA RIIPUKSET
6,95 €
LEGO DUPLO DISNEY TM 10941 MIKIN JA MINNIN SYNTYMÄPÄIVÄJUNA
29,95 €
LEGO DOTS 41947 MIKKI JA YSTÄVÄT RANNEKORUJEN MEGAPAKKAUS
29,95 €
LEGO DOTS 41964 MIKKI HIIREN JA MINNI HIIREN KOULUUNPALUUPUUHAT
39,95 €
LEGO DOTS 41963 MIKKI HIIRI JA MINNI HIIRI OMMELTAVA KANGASPAIK
6,95 €
LEGO JURASSIC WORLD 76951 PYRORAPTORIN JA DILOPHOSAURUKSEN KU
49,95 €
LEGO DUPLO DISNEY TM 10942 MINNIN KOTI JA KAHVILA
49,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili