Kesätöihin Minimaniin!

Minimani etsii innostuneita kesätyöntekijöitä kaupan alan monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä mukavassa, vastuullisessa ja kannustavassa työympäristössä, jossa pääset nauttimaan mielekkäistä ja vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä. Meillä pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta kaupan alan työtehtävien parissa ja kehittämään ammatillista osaamistasi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät ja nykyaikaiset työskentelyolosuhteet sekä hyvät henkilöstöedut. Arvostamme asiakaspalveluintoa, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Odotamme, että olet valmis työskentelemään joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Täytä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.3.2024. Muista kertoa hakemuksessasi, milloin olet käytettävissä. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja voimme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuprosessin aikana.

Kesätyöhakemus

* Mihin tehtäviin haet ensisijaisesti?
* Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että säilytämme sitä 6 kk ajan lähettämispäivästä.

Huom. ennenkö painat lähetä-painiketta, tarkista että olet täyttänyt kaikki pakolliset (= tähdellä * merkityt) kohdat! Lomake tyhjentää itsensä, mikäli siinä on lähetysvaiheessa täyttämättömiä kohtia. Pahoittelemme tätä ei-niin-kätevää toiminnallisuutta!