DUPLO TOWN 10928 LEIPOMO

Tarjoile leikkiherkkuja leipomossa, kahvilassa ja jakeluautosta
Kiireisessä LEGO® DUPLO® Leipomossa on paljon nähtävää, koettavaa ja opittavaa. Lapsista on mahtavaa uppoutua roolileikkeihin mielikuvituksellisella ja opettavaisella lelulla.
Varastossa
SKU
5702016618174
39,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® DUPLO® Town 10928 Leipomo

Ikäsuositus:

2+

Osia:

46

Leikkisä leipomo, kahvila ja ruoka-auto

Tämä nykyaikainen leipomo-kahvila, jossa on värikkäät pöydät, tuolit ja pakettiauto toimituksia varten, on valmis hauskoihin roolipeleihin.

Leipomoretki on kaikkien lasten mieleen! Käytä sekoituskonetta ja uunia leivontaan. Maista maukkaita kakkuja värikkäässä kahvilassa. Toimita leivonnaiset koristellulla autolla, jonka katolla on suuri kuppikakku! Hauskojen leikkien parissa lasten hienomotoriset, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät. Kiireisessä leipomossa on paljon nähtävää, tekemistä ja oppimista!

Maukas sekoitus oppimista ja leikkimistä

Pikkulasten hienomotoriset ja sosiaaliset taidot kehittyvät leipomalla ja tarjoilemalla leipomuksia kahvilasta ja jakeluautosta.

Kehitä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Toimita kuppikakkuja asiakkaille koristellulla pakettiautolla.

Kehitä hienomotoriikkaa

Taaperoystävälliset osat on helppo nostaa ylös ja laittaa paikalleen.

Mielikuvitusleikkejä tarjolla kaiket päivät

Kahvilassa on tarjolla herkullisen näköisiä kakkuja

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää äiti ja tytär hahmot

Sekä leipomo- ja kahvilatarvikkeita-

LEGO® DUPLO® Town 10928 Leipomo

Leipomoretket ovat kaikkien lasten mieleen! Ja nyt taaperot voivat leikkiä LEGO® DUPLO® Leipomolla, joka sisältää värikkään kahvilan ja koristeellisen jakeluauton. Opettavainen leipomolelu taaperoille Värikäs, nykyaikainen leipomo kutsuu taaperot mielikuvitusleikkeihin ja tarjoaa herkullista hupia lasten ja vanhempien yhteisiin leikkeihin! Leipomossa on myös sekoituskone ja uuni pikkuleipurille. Kahvila tarjoilee asiakkailleen herkullisen valikoiman kakkuja. Sitten on aika tehdä toimituksia työnnettävällä jakeluautolla. Kehittävä lelu tarjoaa paljon nähtävää, tekemistä ja oppimista, mikä on yksi parhaista tavoista parantaa taaperon hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Mahtava roolileikkilahja taaperoille LEGO® DUPLO® oppimislelujen tutut hahmot ja tilanteet avaavat taaperoille ovet loputtomaan, luovaan roolileikkiin, joka tarjoaa loputtomia kehityshyötyjä.


  • Taaperoiden hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he rakentavat tämän leipomoleikkisetin aina uusiin leikkeihin. Lapset kokkaavat ja tarjoilevat ruokaa lelukahvilassa, ja toimittavat sitten kuppikakkuja jakeluautolla!
  • Pojista ja tytöistä on hienoa leikkiä kekseliäitä tarinoita tällä LEGO® DUPLO® leipomolla, jossa on kahvila ja jakeluauto. Tämä 2 vuotta täyttäneille lapsille sopiva lahja kutsuu roolileikkeihin koko päiväksi!
  • Päärakennuksen korkeus on 15 cm, pituus 19 cm ja leveys 11 cm. Yhdistä tämä muunneltava leikkisetti muihin LEGO® DUPLO® setteihin laajentaaksesi lasten roolileikkiä ja oppimismahdollisuuksia entisestään.
  • Tämä taaperoille suunniteltu opettavainen lelu ei tarvitse paristoja. Se toimii lasten mielikuvituksella! LEGO® DUPLO® lelut ruokkivat lasten luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä opettavat käytännön taitoja.
  • Herkullinen hupi alkaa heti, kun pakkaus on avattu. Selkeistä ohjeista saa ideoita ja inspiraatiota, joilla vanhemmat ja taaperot pystyvät hyödyntämään tämän monipuolisen lelun parhaat leikki-ideat ja kehittävät ominaisuudet.
  • Ohjaa taaperot opin tielle luovilla leikeillä, jotka herättävät lasten innostuksen. LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat erinomaisia ensimmäisiä leluja taaperoille. Niissä on tuttuja tilanteita, hauskoja hahmoja ja helposti käsiteltäviä palikoita.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® DUPLO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 39,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DUPLO TOWN 10928 LEIPOMO
Arvostelusi