DUPLO TOWN 10927 PIZZAKOJU

DUPLO TOWN 10927 PIZZAKOJU

SKU 5702016618167
Pizzakoju-roolileikki – tarjoilee hupia taaperoille! LEGO® DUPLO® Pizzakoju kutsuu taaperot oppimaan ja hauskoihin hetkiin. Mahtava ensimmäinen LEGO® rakennussarja, joka tarjoaa eväitä loputtomiin roolileikkeihin.

Kuvaus / DUPLO TOWN 10927 PIZZAKOJU

LEGO® DUPLO® Town 10927 Pizzakoju

Ikäsuositus:

2+

Osia:

18

Leikkiä pizzakojulla

Pizzakojulla on värikkäitä hahmoja, ruokaa ja tarvikkeita, jotka tarjoavat taaperolle paljon tekemistä ja kerrottavaa.

Tervetuloa pizzamaisten mielikuvitusleikkien pariin! Kaikki lapsethan pizzan tunnistavat – se on suurinta herkkua. Tämän hulppean pizzakojun parissa lapset saavat pitää hauskaa katuruokien kuninkaan parissa. Setti kutsuu loputtomiin roolileikkeihin: Auta kokkia pyörittämään pizzaa ilmassa asiakkaiden houkuttelemiseksi, tarjoile pizzaa pöytään, istuta kokki tuoliinsa syömään suosikkivälipalaansa... pizzaa! Joka päivä on kiireinen päivä pizzakojussa!

Maukas sekoitus oppimista ja leikkimistä

Pikkulasten hienomotoriset taidot ja luovuus kehittyvät, kun valmistavat ja tarjoilevat herkullista pizzaa.

Nauti leikistä

Lapset tekevät pizzaa - ja vahtivat nälkäistä koiranpentua!

Paranna sosiaalisia taitoja

Kokin on houkuteltava asiakkaita pizzakojulle.

Arvioi valintoja

Saako söpö koira syödä pizzaa?

Helpporakenteinen rakennussetti

Yksinkertaiset ohjeet opastavat, kuinka rakentaa malleja taaperoystävällisillä palikoilla. Lisää hupia saat yhdistelemällä muihin LEGO setteihin.

Sisältää pizzerian mieshahmon

Mukana koirahahmo ja pizzerian tarvikkeita.

LEGO® DUPLO® Town 10927 Pizzakoju

Tervetuloa pizzamaisten mielikuvitusleikkien pariin! LEGO® DUPLO® Pizzakoju on pienten lasten paras ensimmäinen rakennuslelu, joka kutsuu oppimaan ja hauskoihin hetkiin. Ruoki lasten luovuutta lelupizzasetillä! Kaikki lapsethan pizzan tunnistavat. Tämä nykyaikainen pizzakojulelu kehittää taaperoiden taitoja ja tarjoaa herkullista hupia lasten ja vanhempien yhteisiin leikkeihin! Pieni leipurisi voi auttaa kokkia houkuttelemaan asiakkaita. Tarjoile pizzaa pöytään, istuta kokki tuolille syömään suosikkivälipalaansa (pizzaa!), kun söpö koira katselee vierestä kateellisena. Hienot värit ja kauniita yksityiskohtia, kuten puisen työtason, sisältävää monipuolista LEGO® DUPLO® Pizzakojua voi muunnella loputtomiin roolileikkeihin. Oppimislelut – mahtava lahja taaperoille! Opettavaisten LEGO® DUPLO® lelujen tutut hahmot ja tilanteet avaavat taaperoille ovet rajattomaan leikkiin ja itseilmaisuun – kehittämällä hienomotoriikkaa sekä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja.


  • Monipuolinen LEGO® DUPLO® Pizzakoju tarjoaa taaperoille, vanhemmille ja hoitajille yhteistä roolileikkiaikaa. Tämä alle kouluikäisten lelu on juuri sopiva LEGO® aloitussetti täynnä mahdollisuuksia oppia leikin varjolla.
  • Söpö koira katselee toiveikkaana pizzakokkia, joka valmistaa herkullista pizzaa kojussaan. Värikkäässä, nykyaikaisessa pizzakojussa on puinen työtaso sekä ruokalista, pöytä, tuoli – ja pizzaa!
  • Taaperoiden hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he rakentavat tämän leikkisetin aina uusiin leikkeihin. Kokkaa ja tarjoile herkullista pizzaa. Onko koira ansainnut palan?
  • Pojista ja tytöistä on hauskaa leikkiä kekseliäitä tarinoita tällä hauskalla pizzakojulla. Lapset tarjoilevat hupia koko päivän tässä hauskassa miniravintolassa! Upea lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pizzakoju on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 7 cm leveä. Muunneltavan leikkisetin voi yhdistää saumattomasti muihin LEGO® DUPLO® setteihin laajentaen lasten roolileikkejä ja oppimismahdollisuuksia.
  • Tähän alle kouluikäisten opettavaiseen leluun ei tarvita paristoja – joten hupi ei lopu kesken! LEGO® DUPLO® ruokkii lasten luovuutta, mielikuvitusta ja käytännöllistä ajattelua.
  • Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet varmistavat, että lapset osaavat koota tämän LEGO® DUPLO® Pizzakojun ja pääsevät nopeasti leikkien makuun. Ja mitä pidempään leikki kestää, sitä jännittävämpiä tarinoita mielikuvitus tuottaa.
  • LEGO® DUPLO® Kaupunki sarjan lelut sisältävät helposti käsiteltäviä palikoita ja ystävällisiä, tuttuja hahmoja. Ne kehittävät lasten luovaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja ja innostavat loputtomiin kekseliäisiin leikkeihin.
  • LEGO® DUPLO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia testataan äärimmäisyyksiin, jotta ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma, että lelu on täysin turvallinen lapsellesi.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® DUPLO®
LEGO ikäsuositus 2+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.

Liittyvät tuotteet

LEGO DUPLO TOWN 10967 POLIISIMOOTTORIPYÖRÄ
11,95 €
LEGO DUPLO TOWN 10959 POLIISIASEMA JA HELIKOPTERI
39,95 €
LEGO DUPLO TOWN 10970 PALOASEMA JA HELIKOPTERI
89,95 €
LEGO DUPLO TOWN 10948 PYSÄKÖINTITALO JA AUTOPESULA
99,00 €
LEGO DUPLO TOWN 10986 OMAKOTITALO PERÄVAUNUSSA
21,95 €
DUPLO TOWN 10928 LEIPOMO
39,95 €
LEGO DUPLO TOWN 10956 HUVIPUISTO
119,00 €
LEGO DUPLO TOWN 10947 KILPA-AUTOT
49,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili