Tulevana kesänä 14.07.2024 pelataan jalkapallon EURO2024 finaalimatsi Saksassa ja nyt sinulla on huikea mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa sinulle ja ystävällesi reissu finaalipeliin!Tulevana kesänä 14.07.2024 pelataan jalkapallon EURO2024 finaalimatsi Saksassa ja nyt sinulla on huikea mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa sinulle ja ystävällesi reissu finaalipeliin!

Tulevana kesänä 14.07.2024 pelataan jalkapallon EURO2024 finaalimatsi Saksassa ja nyt sinulla on huikea mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa sinulle ja ystävällesi reissu finaalipeliin!

Osallistumisohjeet:

  • - Lataa Coke App sovelluskaupasta (Coca-Cola sovellus)
  • - Rekisteröidy sovellukseen
  • - Osta Coca-Cola, Fanta tai Sprite 6-pack / 1,5L mistä tahansa Minimanin kivijalkamyymälästä (ei verkkokauppa)
  • - Skannaa kuva kuitista applikaatioon ja odota, että kuitti on vahvistettu. Mikäli kuitti vahvistetaan, saat Aurinko-kolikon. 
  • - Aurinko-kolikolla voit osallistua vuoden upeimpaan arvontaan!

Osallistuessasi kilpailuun saat heti tietää, voititko jalkapallon! Lisäksi kaikki osallistujat osallistuvat automaattisesti Euro 2024 Finaali- Elämyspaketin arvontaan*, joten voit päästä seuraamaan vuoden jännintä peliä paikan päällä!

*Huomioithan, että sinun täytyy olla 18-vuotias osallistuaksesi Euro 2024 Finaali-Elämyspaketin arvontaan. Elämyspaketin voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse kampanjan päätyttyä.

Pääpalkinto sisältää kahden hengen lennot, majoituksen ja EURO2024 finaaliliput Saksaan! (arvo 6000 €)

Arvonta suoritetaan viikolla 21/2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnosta vastaa Coca-Cola Company.

Voit osallistua kilpailuun kahdesti päivässä, eli voit tuplata mahdollisuutesi voittaa vaikka joka päivä!

 

Kilpailun säännöt voit lukea täältä (pdf) tai Coca-Colan kampanjasivulta.