CITY POLICE 60246 POLIISIASEMA

CITY POLICE 60246 POLIISIASEMA

SKU 5702016617801
Räjähtävää hupia ja jännitystä pienille LEGO® City toimintasankareille! Lapset ihastuvat poliisiaseman makeisiin autoihin ja hauskoihin hahmoihin, kuten Duke DeTainiin, poliisipäällikkö Wheeleriin ja Daisy Kaboomiin. Lue tästä lisää

Kuvaus / CITY POLICE 60246 POLIISIASEMA

LEGO® City Police 60246 Poliisiasema

Ikäsuositus:

6+

Osia:

743

Inspiroiva LEGO® City poliisi leikkisetti

Useita eri malleja sisältävä leikkisarja realistisilla ajoneuvoilla, yksityiskohtaisilla rakennuksilla ja hauskoilla hahmoilla LEGO® City Adventures -sarjasta.

KABOOM! Kuuluisa konnatar Daisy Kaboom on juuri vapauttanut rikostoverinsa LEGO® Cityn poliisiaseman vankilasta! He kiitävät karkuun pakoautollaan pelottavan näköisen bulldogin kanssa! Onneksi Duke DeTain, poliisipäällikkö Wheeler, kaksi konstaapelia ja uskollinen poliisikoira ovat valmiina toimimaan. Käynnistä poliisin hulppea valvontalennokki, moottoripyörä ja kuorma-auto ja auta LEGO Cityn sankareita nappaamaan rosvot!

Suunnattu yli 6-vuotiaiden rakentamiseen ja leikkimiseen

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Malli täynnä eri toimintoja

Poliisiasema sisältää LEGO® palikasta tehdyn spottivalon.

Hauskanpitoa pikku suunnittelijoille

Lapset voivat auttaa hienon moottoripyörän pitämistä hyvässä kunnossa.

Stimuloi mielikuvituksellista leikkimistä

Lapset nauttivat roistojen nappaamisesta LEGO® City hahmoilla.

Hieno poliisiajoneuvo

Toimivat vilkut ja sireeni realistisia takaa-ajokohtauksia varten.

Vahva konnien kuorma-auto

Konnat voivat mennä maastoajoon tällä karskilla pakoautolla.

Räjähdyksekäs pako sellistä

Vipuaktivoitu pako sellistä tuo lisää hauskuutta leikkiin.

Joukko hauskoja hahmoja

Tämä hauska lista hahmoja sisältää LEGO® City Adventures TV-sarjasta tutut hahmot Duke DeTainin, Chief Wheelerin ja Daisy Kaboomin.

LEGO® City Police 60246 Poliisiasema

Kaikki on mahtavaa tässä LEGO® Cityn Poliisiasemassa (60246). Pienillä lainvalvojilla ja LEGO® City TV-sarjan faneilla on hauskaa keksiessään tarinoita, joissa seikkailevat Duke Detainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin hauskat hahmot. Jännittävä setti sisältää poliisiaseman, jossa on valonheitin-valopalikka, äänipalikka-sireenillä varustetun poliisiauton sekä huikean kuorma-auton, moottoripyörän ja valvontadronen. Hieman erikoisempi rakennuslelu Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Interaktiiviset rakennusohjeet sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Ne sisältävät mm. zoomaus- ja kiertotyökalut, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! LEGO® City – Jännittäviä leluja lapsille LEGO® City Poliisi sarjan setit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen. Todenmukaisten ajoneuvojen, yksityiskohtaisten rakennusten ja hauskojen hahmojen avulla lapset voivat luoda tarinoita ja tilanteita, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.


  • Loistava rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteisiä rakennusleluja. LEGO® City Poliisiasema (60246) leikkisettiin kuuluu räjähtävä selli, upeita menopelejä ja hauskoja hahmoja. Hupi alkaa heti, kun avaat pakkauksen.
  • Mitä pakkaus sisältää? Lelupoliisiaseman, kaksi kuorma-autoa, moottoripyörän ja dronen. Saat myös kuusi minihahmoa, kuten LEGO® City TV-sarjasta tutut Duke DeTainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin sekä kaksi koirahahmoa.
  • Yksityiskohtainen poliisiasema vankilapakoon johtavine räjähdyksineen ja valopalikka-valonheittimineen sekä poliisiauto äänipalikka-sireeneineen tuottaa tonneittain iloa LEGO® City Poliisin faneille.
  • LEGO® City Poliisiasema leikkisetti sopii erinomaisesti 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat roolileikkileluista, ajoneuvoista ja toimintaleluista.
  • Koottuna lelupoliisiaseman korkeus on 24 cm, leveys 48 cm ja syvyys 15 cm. Poliisiauton mitat ovat 6 cm x 12 cm x 7 cm.
  • Leikkisetin ääni- ja valopalikat toimivat kumpikin yhdellä CR1216-nappiparistolla. Hyvä uutinen? Ne sisältyvät pakkaukseen! Ääni- ja valoleikki voi alkaa saman tien.
  • Löydät yksinkertaisen rakennusoppaan pakkauksesta. Tai voit ladata Instructions PLUS -ohjeet osana ilmaista LEGO® Life sovellusta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet tekevät rakentamisesta lasten leikkiä! LEGO® City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 89,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.

Liittyvät tuotteet

CITY POLICE 60241 POLIISIKOIRAYKSIKKÖ
11,25 €
CITY POLICE 60245 RYÖSTÖ MONSTERIAUTOLLA
49,95 €
CITY POLICE 60275 POLIISIHELIKOPTERI
11,95 €
LEGO CITY POLICE 60316 POLIISIASEMA
49,95 €
LEGO CITY POLICE 60312 POLIISIAUTO
11,95 €
LEGO CITY POLICE 60370 TAKAA-AJO POLIISIASEMALLA
34,95 €
LEGO CITY POLICE 60315 POLIISIN LIIKKUVA KOMENTOKESKUS
44,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili