CITY POLICE 60245 RYÖSTÖ MONSTERIAUTOLLA

CITY POLICE 60245 RYÖSTÖ MONSTERIAUTOLLA

SKU 5702016617795
LEGO® City faneille suunnattu monsteriautoryöstö vetää puoleensa kuin magneetti! Lapset voivat kehittää oman LEGO® City TV-sarjaan liittyvän tarinansa tällä hauskalla setillä, jossa on magneetilla varustettu, pankkeihin murtautuva monsteriauto ja hauskoja hahmoja. Lue tästä lisää

Kuvaus / CITY POLICE 60245 RYÖSTÖ MONSTERIAUTOLLA

LEGO® City Police 60245 Ryöstö monsteriautolla

Ikäsuositus:

5+

Osia:

362

LEGO® City poliisi toimintapakkaus lapsille

Monimallinen setti sisältää monsterauton nostomagneetin kera ja LEGO® City Adventures TV-sarjasta tutut hahmot.

Tömps ja tump! Kova rytinä herätti juuri pankin vartijan nokkauniltaan! Iso paha Big Betty ja hänen juonikas rikostoverinsa ovat varustaneet supervoimakkaan monsteriautonsa valtavalla magneetilla. Ja he repäisivät juuri kassakaapin pankin seinästä! Auta sankaripoliisi Tom Bennettiä jäljittämään rosvot poliisin valvonta-autolla. Nosta poliisi huippunopean moottoripyörän satulaan ja suuntaa takaa-ajoon!

Toimintaa sisältävä leikkipakkaus

Lapset voivat auttaa LEGO® Cityn poliiseja nappaamaan Big Betty nimisen konnan uskaliaan pankkiryöstön monsteriautollaan.

Valtava konnien monsteriauto

Karski monsteriauto vahvalla magneetilla.

Hienoja poliisiajoneuvoja

Lapset tulevat rakastamaan yksityiskohtaisia poliisiajoneuvoja.

Yksityiskohtainen valvonta-auto

Sisätilan yksityiskohdat innostavat mielikuvitukselliseen leikkiin.

Nautinnollinen rakennuskokemus lapsille

Tämä LEGO® City rakennuspakkaus auttaa nuoria rakentajia kokemaan omien LEGO lelujen rakentamisen ilon.

LEGO® City Adventures TV-sarjasta tutut hahmot

Lapset voivat luoda omia hauskoja tarinoitaan näillä viidellä hahmolla, mukaan lukien LEGO® City TV-sarjasta tuttu sankari Tom Bennett ja konna Big Betty.

LEGO® City Police 60245 Ryöstö monsteriautolla

Pienet toimintasankarit ja upean LEGO® City TV-sarjan fanit ihastuvat tähän LEGO® City Poliisi Ryöstö monsteriautolla (60245) toimintasettiin, johon sisältyvät sankaripoliisi Tom Bennett ja kuuluisa roisto Big Betty. Selkeä rakennusopas varmistaa, että aloittelevatkin LEGO® rakentajat nauttivat mukaansatempaavasta leikkikokemuksesta. Lasten lelu, jossa on paljon hienoja ominaisuuksia Jos etsit monipuolista toimintalelua, josta tulee lasten suosikki, tämä leikkisetti on täydellinen valinta. Vauhdikkaaseen hauskanpitoon valmis setti sisältää neljä minihahmoa, valtavalla magneetilla varustetun pankkeihin murtautuvan monsteriauton, pankkirakennuksen, jossa on magneetilla siirrettävä kassakaappi, poliisin valvonta-auton ja moottoripyörän. Rakennussarjat lapsille Lapset innostuvat LEGO® City poliisisettien rajattomista roolileikin mahdollisuuksista. Seteissä on laaja valikoima realistisia ajoneuvoja, yksityiskohtaisia rakennuksia ja hauskoja hahmoja, joilla lapset voivat luoda realistisia tilanteita. Ne kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.


  • Herätä LEGO® Cityn toiminta eloon tällä LEGO® City Poliisi Ryöstö monsteriautolla (60245) rakennussetillä, johon sisältyvät voimakkaalla magneetilla varustettu roiston monsteriauto, kaksi LEGO® Cityn TV-hahmoa ja paljon muuta.
  • Tähän lasten rakennussarjaan sisältyy voimakkaalla magneetilla varustettu rosvojen monsteriauto, pankkirakennus ja magneetilla siirrettävä kassakaappi, poliisin valvonta-auto ja moottoripyörä, sekä poliisisankari Tom Bennettin ja roisto Big Bettyn minihahmot.
  • Poliisin valvonta-autossa ja pankkirakennuksessa on yksityiskohtaiset sisätilat, ja lapset voivat vetää kassakaapin pankin seinästä monsteriauton magneetilla. Tämä setti voidaan yhdistää muihin alkuperäisiin LEGO® setteihin.
  • Erinomainen 5 vuotta täyttäneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät. Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka rakastavat toimintaleluja ja LEGO® City TV-sarjaa.
  • Koottuna monsteriauton korkeus on 8 cm, pituus 17 cm ja leveys 9 cm. Poliisin valvonta-auton korkeus on 8 cm, pituus 12 cm ja leveys 6 cm.
  • Nyt kävi hyvä tuuri! Paristoja ei tarvita – LEGO® City Poliisi leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Tämän lelun parissa voi tutustua LEGO® rakentamiseen. Pakkaus sisältää selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City Poliisi leikkisettien realistiset lelurakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennussetit täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 49,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.

Liittyvät tuotteet

CITY POLICE 60241 POLIISIKOIRAYKSIKKÖ
11,25 €
CITY POLICE 60246 POLIISIASEMA
89,95 €
LEGO CITY POLICE 60392 MOOTTORIPYÖRÄPOLIISI TAKAA-AJOSSA
11,95 €
LEGO CITY POLICE MAASTOTAKAA-AJO 60170
4,95 €
LEGO CLASSIC LEGO CLASSIC SININEN RAKENNUSLEVY 10714
7,95 €
LEGO CLASSIC 10701 HARMAA RAKENNUSLEVY
16,90 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili