CITY POLICE 60241 POLIISIKOIRAYKSIKKÖ

CITY POLICE 60241 POLIISIKOIRAYKSIKKÖ

SKU 5702016617559
Hauskoja rosvo ja poliisi -leikkejä LEGO® Cityn Poliisikoirayksiköllä! Esittele lapsille LEGO® Cityn huikeaa toimintaa ja jännitystä tällä hauskalla poliisikoirayksiköllä. Lue tästä lisää

Kuvaus / CITY POLICE 60241 POLIISIKOIRAYKSIKKÖ

LEGO® City Police 60241 Poliisikoirayksikkö

Ikäsuositus:

4+

Osia:

67

Hauska poliisikoirayksikkö leikkisarja

Lapset voivat nauttia jännittävistä rosvojen naappaamisseikkailuista LEGO® City Police -maailmassa tällä hauskalla lelupakkauksella.

Voi ei! Konna yrittää murtautua korukauppaan varastaakseen arvokkaat jalokivet. Tähän tehtävään tarvitaan LEGO® City Poliisikoirayksikkö! Hyppää tehokkaan poliisiauton ratin taakse ja kaasuta rikospaikalle. Päästä luotettava poliisikoira suorittamaan tehtäväänsä ja pidätä roisto ennen kuin hän ehtii paeta! Jälleen yksi onnistunut päivä LEGO Cityn sankareille.

Inspiroi luovaa leikkimistä

Lapset voivat käynnistää LEGO® Cityn poliisikoirayksikön estämään korukaupan ryöstön ja tuomaan konnat oikeuden eteen.

Opi rakentamaan 4+ setin kanssa

Hauska tapa saada lapset oppimaan kuinka rakennetaan LEGO® palikoilla.

Paljon hauskoja yksityiskohtia

Poliisikoirayksikön autossa on tilaa raudoissa olevalle konnalle.

Innostavia tarvikkeita

Koruliike kahdella timantilla sekä muita hauskoja tarvikkeita.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Takaa-ajo on käynnissä

Sisältää rosvo ja poliisi hahmot sekä poliisikoira hahmon

LEGO® City Police 60241 Poliisikoirayksikkö

Lapsista on hauskaa roolileikkiä arjen sankareita. Se onnistuu tällä LEGO® City Poliisikoirayksikkö setillä (60241)! Settiin sisältyy huikea lelupoliisiauto, jossa on tilaa poliisille ja hänen uskolliselle poliisikoiralleen. Mukana ovat myös korukauppa jalokivineen sekä sorkkarautaa heilutteleva roisto. Täydellinen rikostilanne pienille sankareille, joilla on vilkas mielikuvitus. Hauska poliisileikkisetti lapsille Tämä 4+-leikkisetti sisältää yksinkertaisen painetun rakennusohjeen ja erityisen aloituspalikan, joiden avulla lapset kokevat onnistumisen ylpeyttä LEGO® rakennelmistaan. Ilmainen LEGO® Life sovellus älypuhelimille ja tableteille sisältää interaktiivisen Instructions PLUS -rakennusohjeen zoomaus- ja kiertotoimintoineen. Sen avulla LEGO® rakentaminen on lasten leikkiä. LEGO® City – Jännittäviä leluja lapsille LEGO® City poliisisettien avulla lapset voivat uppoutua rajattomiin seikkailuihin ja toiminnantäyteisiin tilanteisiin, jotka voisivat tapahtua myös oikeassa elämässä. Laaja valikoima monipuolisia rakennuksia ja ajoneuvoja antaa lasten mielikuvitukselle siivet!


  • Poliisikoirayksikkölelu on ihanteellinen ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. 4 vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu leikkisetti on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Vauhdikkaan poliisiauton, jossa on tilaa poliisille ja hänen uskolliselle poliisikoiralleen, korumyymälän, jossa on kaksi jalokiveä, ja sorkkarautaa heiluttelevan roiston, jolla on säkki saalista varten.
  • Lapset voivat yhdistellä LEGO® City Poliisikoirayksikkö rakennussetin (60267) hahmoja ja malleja muiden LEGO® leikkisettien kanssa muodostaakseen omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai huoneen koristeeksi.
  • LEGO® 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO® rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja selkeät painetut rakennusoppaat vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja askel askeleelta.
  • 5 cm korkeassa, 9 cm pitkässä ja 5 cm leveässä lelupoliisiautossa on tilaa poliisille ja hänen koiralleen, korukaupan mitat ovat 6 cm x 4 cm x 3 cm.
  • Poliisikoirayksikkö-rakennussarjassa ei tarvita paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
  • Lelupoliisisetti sisältää painetun rakennusoppaan. Interaktiivinen Instructions PLUS -rakennusohje auttaa aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ladattavissa älylaitteisiin maksuttomassa LEGO® Life sovelluksessa.
  • LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä varmistaa, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.

Liittyvät tuotteet

CITY POLICE 60246 POLIISIASEMA
89,95 €
CITY POLICE 60245 RYÖSTÖ MONSTERIAUTOLLA
49,95 €
CITY POLICE 60275 POLIISIHELIKOPTERI
11,95 €
LEGO CITY POLICE 60312 POLIISIAUTO
11,95 €
LEGO CITY POLICE 60316 POLIISIASEMA
49,95 €
LEGO CITY POLICE 60369 SIIRRETTÄVÄ POLIISIKOIRIEN KOULUTUSRATA
21,95 €
LEGO CITY POLICE 60315 POLIISIN LIIKKUVA KOMENTOKESKUS
44,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili