CANDEREL MAKEUTUSPURISTE TÄYTTÖ 500 KPL

Varastossa
SKU
7640110700204
5,79 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Kuumien juomien makeuttamiseen tarkoitetut Canderel-makeutusainepuristeet makeuttavat juomasi kuten sokeri, mutta huomattavasti kevyemmin. Yksi Canderel-puriste vastaa makeudeltaan yhtä sokeripalaa tai teelusikallista sokeria, mutta sisältää 98 % vähemmän kaloreita. Canderel on lähes kaloriton makeutusaine, joka maistuu aidolta sokerilta ilman ikävää jälkimakua. Canderelin hyvä maku tulee aspartaamin, asesulfaami-K:n sekä tietyn aromin tarkoin testatusta, ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Canderel-puristeet ovat hammasystävällisiä ja sopivat erinomaisesti painonhallinnan tueksi sekä diabeetikoille. Edullinen pahvinen 5 x 100 kpl:een täyttöpakkaus on ekologinen ja kätevä tapa täyttää Canderel-puristeiden pöytäannostelija.

 

Käyttö: Canderel-puriste vastaa makeudeltaan yhtä sokeripalaa tai teelusikallista sokeria, mutta sisältää 98 % vähemmän kaloreita.

Ainesosat: Laktoosi (maidosta), makeutusaineet: aspartaami (10%), asesulfaami-K (6,7%), stabilointiaineet: mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosi, aromi. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Lisätietoja
Hinta 5,79 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CANDEREL MAKEUTUSPURISTE TÄYTTÖ 500 KPL
Arvostelusi