Minimanin Hurjat Päivät 28.9.-9.10.2022. Katso tarjoukset tästä.

CAMELBAK CRUX 1,5L JUOMASÄILIÖ PIKAIRROITETTAVALLA QUICKLINK-LE

CAMELBAK CRUX 1,5L JUOMASÄILIÖ PIKAIRROITETTAVALLA QUICKLINK-LE

SKU 886798004570
Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa. 1-2 tuntia hallittua nesteytystä tarjoava ergonominen juomaratkaisu. Ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella. Materiaali: polyuretaani, polypropeeni ja silikoni Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard-antimikrobipinta.  

Kuvaus / CAMELBAK CRUX 1,5L JUOMASÄILIÖ PIKAIRROITETTAVALLA QUICKLINK-LE

Helposti täytettävä, puhdistettava ja kuivattava matalaprofiilinen juomasäiliö, josta saa yhdellä imaisulla 20% enemmän juotavaa. 1-2 tuntia hallittua nesteytystä tarjoava ergonominen juomaratkaisu. Ideaalinen treenaukseen ja suorituskeskeisiin lajeihin. Suunniteltu laitettavaksi reppuun ja tarjoamaan tehokasta kädet vapaana -nesteytystä. Pikairroitettava QuickLink-letku, jonka ansiosta säiliön poisto repusta ja takaisin käyttökuntoon asettaminen on nopeaa. Liittimessä automaattinen tippalukko, joten säiliötä voi liikuttaa letku irrotettuna myös täytenä. Helppokäyttöinen ON-OFF-venttiili tipattomalla suukappaleella. 
Materiaali: polyuretaani, polypropeeni ja silikoni 
Suurikokoinen, erittäin helposti suljettava ja avattava iso täyttöaukko mahdollistaa täytön jopa ottamatta säiliötä pois repusta. Aukon kautta puhdistus on nopeaa. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan makuja eikä hajuja, HydroGuard-antimikrobipinta.  

Lisätietoja

Brändi Camelbak
Hinta 34,95 €

Liittyvät tuotteet

CAMELBAK LUXE JUOMAREPPU 3L ITALIAN PLUM/DIVA PINK
109,00 €
CAMELBAK OCTANE 10 JUOKSUREPPU 2L SÄILIÖLLÄ BLACK/BLUE
129,90 €
CAMELBAK CHUTE MAG JUOMAPULLO TERÄS 0,6L CORAL
29,95 €
CAMELBAK EDDY JUOMAPULLO 0,75L CARDINAL
14,95 €
CAMELBAK CHUTE MAG JUOMAPULLO 0,6L SULPHUR
17,95 €
CAMELBAK CHUTE MAG JUOMAPULLO 0,6L LAVA
17,95 €
CAMELBAK LUXE JUOMAREPPU 3L DRAGON TEAL/CAMELFLAGE
109,00 €
CAMELBAK REPACK LR 4L + 1,5L CAMO VYÖLAUKKU
74,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili