Minimanin Hurjat Päivät 28.9.-9.10.2022. Katso tarjoukset tästä.

ARENA THE ONE UIMALASI SININEN-VALK

ARENA THE ONE UIMALASI SININEN-VALK

SKU 3468336073735
Uudet, tyylikkään virtaviivaiset aktiivi- ja kuntouimarin Fitness uimalasit, jotka sopivat miltei kaikille kasvoille. One lasit ovat mukavat, vesitiiviit ja tarjoavat kristallinkirkkaan näkyvyyden ja laajan näkökentän.   Materiaalit: - Optisesti huippulaatuiset Polycarbonaatti linssit, joissa huurtumisen esto käsittely ja UV suoja - Automaattisesti säätyvä nenäsilta - Pehmeät, tavanomaista leveämmät TPR tiivisteet, jotka istuvat tavanomaista tiivistettä paremmin kasvoille - Silikonista valmistettu, vahva, takaosasta 2-osainen päähihna. Pikasäätö molemmin puolin lasia   Arena ONE lasien kehitys perustuu pitkäaikaisen tutkimuksen tuloksiin erimallisien kasvojen rakenteesta, -tyypeistä ja silmistä. Tutkimuksen tulosten perusteella ONE lasit muotoilu on arenan ainutlaatuisella Orbit-Proof -teknologialla.  Silmän ympärillä oleva alue on kasvojen tärkein osa kun suunnitellaan uimalaseja, joissa ei ole vuotoja. ONE lasien tiivisteet on suunniteltu siten, että leveämpi tiiviste kohdistuu silmien ympärillä laajemmalle ihoalueelle. Laajakulma polykarbonaatti linsseillä saavutetaan paras mahdollinen vedenalainen näkymä eteenpäin ja näkökentän reunoille.  

Kuvaus / ARENA THE ONE UIMALASI SININEN-VALK

Uudet, tyylikkään virtaviivaiset aktiivi- ja kuntouimarin Fitness uimalasit, jotka sopivat miltei kaikille kasvoille. One lasit ovat mukavat, vesitiiviit ja tarjoavat kristallinkirkkaan näkyvyyden ja laajan näkökentän.  
 
Materiaalit: 
- Optisesti huippulaatuiset Polycarbonaatti linssit, joissa huurtumisen esto käsittely ja UV suoja 
- Automaattisesti säätyvä nenäsilta 
- Pehmeät, tavanomaista leveämmät TPR tiivisteet, jotka istuvat tavanomaista tiivistettä paremmin kasvoille 
- Silikonista valmistettu, vahva, takaosasta 2-osainen päähihna. Pikasäätö molemmin puolin lasia 
 
 
Arena ONE lasien kehitys perustuu pitkäaikaisen tutkimuksen tuloksiin erimallisien kasvojen rakenteesta, -tyypeistä ja silmistä. Tutkimuksen tulosten perusteella ONE lasit muotoilu on arenan ainutlaatuisella Orbit-Proof -teknologialla.  
Silmän ympärillä oleva alue on kasvojen tärkein osa kun suunnitellaan uimalaseja, joissa ei ole vuotoja. ONE lasien tiivisteet on suunniteltu siten, että leveämpi tiiviste kohdistuu silmien ympärillä laajemmalle ihoalueelle. Laajakulma polykarbonaatti linsseillä saavutetaan paras mahdollinen vedenalainen näkymä eteenpäin ja näkökentän reunoille.  

Lisätietoja

Brändi Arena
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili