Minimanissa TASARAHAPÄIVÄT su 14.7. saakka - Lue tarjouslehti tästä

VIA NATURALE HYVÄN OLON MELATONIINI PITKÄVAIKUTTEINEN 1,9MG

SKU 6417612820911

Kuvaus

Hyvän Olon melatoniinivalmiste nopeuttaa nukahtamista ja lievittää aikaeron aiheuttamia vaikutuksia. Tabletin sisältävä magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa ja psykologisia toimintoja. Mustikan makuinen ksylitolilla makeutettu purutabletti imeytyy nopeasti ja on helppo käyttää.

Annostus: Aikuisille1 tabletti vuorokaudessa tarvittaessa puoli tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa. Pureskeltava purtabletti.
Nukahtamiseen aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa. (Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.)
Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. (Edullinen vaikutus saavutetaan kun otetaan vähintään 0,5 mg annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.)

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmistetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, eikä samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa.

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), magnesiumoksidi**, kärsimyskukkauute 4:1** (Passiflora incarnata L, sisältää maltodekstriinia maissista), mustikkamehujauhe* (sisältää maltodekstriinia maissista), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa),  paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), sitruunamelissauute 4:1** (Melissa officinalis,sisältää maltodekstriinia maissista), melatoniini.
Alkuperä: *EU, **muu kuin EU.

Valmiste on gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon aineosia eikä soijaa. Sisältää makeutusainetta.

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Melatoniini           1,9 mg
Kärsimyskukka     50 mg
Sitruunamelissa      5 mg
Magnesium         125 mg (33%*)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Säilytys: Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 8,25 €
Additional info -
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili