VIA NATURALE HYVÄN OLON LUOMU ALOE VERA -JUOMA 1L

SKU 6417612821024

Kuvaus

Aloe Vera juoma on valmistettu luomuviljeltyjen Aloe Barbadensis Miller kasvin kuorittujen lehtien sisäosista. Patentoidun  valmistusmenetelmän ansiosta aaloemassaa ei kuumenneta, jolloin Aloe Veran luonnolliset vaikuttavat aktiiviaineet säilyvät parhaiten tallella, kuten mm. polysakkaridit. Juoma sisältää Aloe Vera -massan kuituja, jotka näkyvät juomassa.

Suositeltava vuorokausiannos: 50 ml (5 ruokalusikallista) aamuisin tyhjään vatsaan tai kaksi kertaa päivässä 25 ml ennen pääruokailuja. Sekoitettava ennen käyttöä.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: 99% Aloe Vera barbadensis Miller mehu ja kasvimassa* (luomuviljelty), hapettumisenestoaineet (sitruunahappo, askorbiinihappo).
Alkuperä: *EU.

Valmiste on makeuttamaton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Aloe Veraa juomaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei henkilölle, jotka käyttävät verenohennuslääkettä tai sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai ovat yliherkkiä aaloelle tai asperiinille.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 15,29 €
Additional info -
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili