SUPER HEROES 76154 TBD-LSH-2020-15

Supersankarileikkejä kolmen ikuisen taistellessa kuusijalkaista deviaania vastaan.
Varastossa
SKU
5702016619355
21,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Kuusijalkainen pureva deviaani on hyökännyt Thenan, Gilgameshin ja Makkarin kimppuun! Kolmella ikuisella on hämmästyttäviä voimia: Thena kutsuu kokoon aseita, Gilgameshilla on supervoimat ja Makkari juoksee ääntä nopeammin. Voittavatko he pahan deviaanin? Sinä päätät. Ja vielä jotain... Jos keräät LEGO® Ikuiset minihahmoja, ainoastaan tämä mahtava leikkisetti sisältää Gilgameshin!

 

 

Ilahduta lapset Marvel Studiosin Eternals-elokuvan toimintaseikkailuilla, joihin deviaanin toimintahahmo ja kolme supersankarien minihahmoa johdattavat.

LEGO® Marvel Deviaanin väijytys! (76154) setin parissa lapset keksivät Marvel Studiosin Eternals-elokuvaan perustuvia jännittäviä toimintaleikkejä ja omia supersankariseikkailujaan. Pursuaa Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta tuttua toimintaa vuodelta 2021Kun kuusijalkainen deviaani purukalustoineen hyökkää kolmen ikuisen – Thenan, Gilgameshin ja Makkarin – kimppuun, lasten on kiiruhdettava apuun kaikkine supersankarikykyineen. Kolmen supersankarin minihahmon avulla lapset voivat kuvitella käyttävänsä supervoimiaan: Thenan kykyä kutsua kokoon aseita, Gilgameshin supervoimia ja Makkarin ilmiömäistä nopeutta. Ja jos hankit settiä minihahmojen fanille, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Gilgameshin minihahmon! Marvel Studiosin Ikuiset-lelusetit loputtomiin hauskoihin leikkeihin. LEGO Marvel Ikuiset sarjan rakennuslelut ovat ainutlaatuisia lelusettejä, joiden siistit hahmot kutkuttavat lasten mielikuvitusta ja vievät heidät hauskojen roolileikkien loputtomaan maailmaan.

Tämä LEGO® Marvel Ikuiset Deviaanin hyökkäys! lelusetti sisältää 12 cm korkean deviaanin hahmon. Mahtava hahmo kutsuu mukaansa megaluokan supersankaritoimintaan ja näyttää upealta koristamassa lapsen omaa huonetta.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
Hinta 21,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:SUPER HEROES 76154 TBD-LSH-2020-15
Arvostelusi