Kaikkea hyvää vappuun Minimanista - Lue tarjouslehti tästä

SUPER HEROES 76145 TBD-LSH-NEW-2HY-2020

SKU 5702016831337
Lapset pääsevät kahden ikisuositun supersankarin matkaan taistelemaan ilkeää deviaania vastaan.

Kuvaus

Pystytkö auttamaan Ikarista ja Spriteä taistelussa viidakosta säntäävää pahaa deviaania vastaan? Kahdella ikuisella on hämmästyttäviä voimia. Sprite luo todentuntuisia illuusioita ja Ikaris osaa lentää. Tarvitset kaikki supersankarivoimasi auttaaksesi heitä voittamaan vaarallisen siivekkään deviaanin. Ja vielä jotain... Jos keräät LEGO® Ikuiset minihahmoja, ainoastaan tämä mahtava lelusetti sisältää Spriten!

 

 

Lapset pääsevät leikkimään jännittäviä kohtauksia Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta, kun deviaanin toimintahahmo hyökkää kahden mahtavan supersankarin kimppuun.

LEGO® Marvel Ikuisten ilmahyökkäys (76145) toimintalelu tuo Marvel Studiosin jännittävän elokuvan seikkailut pienten supersankarien ulottuville. Mielikuvitusta kutkuttavia toimintaleikkejä supersankarien ja deviaanien parissa. Kun valtava siivekäs deviaani hyökkää kahden suositun ikuisen kimppuun, lasten on riennettävä Ikariksen ja Spriten avuksi supersankarikykyineen. Tämän hienon LEGO rakennuslelun avulla fanit voivat leikkiä ikimuistoisia kohtauksia Marvel Studiosin Eternals-elokuvasta ja keksiä omia tarinoitaan. Huikeiden supervoimien käyttö tuottaa loputtomasti iloa: Sprite hallitsee näyttävät illuusiot ja Ikaris osaa lentää. Ja jos etsit settiä minihahmojen fanille, ainoastaan tämä upea LEGO lelusetti sisältää Spriten minihahmon! LEGO Marvel Ikuiset sarjan rakennuslelut ovat ainutlaatuisia lelusettejä, joiden siistit hahmot kutkuttavat lasten mielikuvitusta ja vievät heidät hauskojen roolileikkien loputtomaan maailmaan.

Mukana on 2 LEGO® Marvel Ikuiset minihahmoa, Ikaris ja Sprite, sekä ilkeän deviaanin hahmo, jonka siipiä voi liikuttaa. Tarvikkeina 2 saimiekkaa, 1 ninjamiekka ja 2 voimaräjäytintä, joten kaikki on valmista tauottomaan toimintaan!

Tämä LEGO® Marvel Ikuiset lelusetti sisältää 11 cm korkean deviaanin hahmon. Ikuiset Ikaris ja Sprite saavat vastaansa deviaanin, joten lapset pääsevät suoraan supersankaritoimintaan. Lelu näyttää upealta myös lasten oman huoneen koristeena.

Ikäsuositus 7+.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 9,95 €
Tuotesarja LEGO® Marvel Super Heroes
Brändi Lego

Liittyvät tuotteet

SUPER HEROES 76154 TBD-LSH-2020-15
19,95 €
LEGO HARRY POTTER TM 76389 TYLYPAHKAN SALAISUUKSIEN KAMMIO
139,00 €
LEGO HARRY POTTER TM 76398 TYLYPAHKAN SAIRAALASIIPI
49,95 €
LEGO HARRY POTTER TM 76399 TYLYPAHKAN SALAISUUKSIEN ARKKU
Alennushinta 41,97 € Normaali hinta 59,95 €
LEGO SUPER HEROES 76242 THANOSIN ROBOTTIHAARNISKA
15,95 €
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili