HURJAT PÄIVÄT myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-26.5. - katso hurjat tarjoukset täältä!

PHILIPS HUE WHITE ÄLYLAMPPU FILAMENT 7W ST64 E27 550L 2100K

SKU 8719514342989

Kuvaus

Tässä Philips Hue White Filament -lampussa on kirkas lasi ja hehkulankatyylinen LED-valonlähde, joka luo viihtyisän tunnelman. ST64 on suuri pisaranmallinen lamppu, joka toimii hienosti jopa olohuoneen valaisimena. Hue White -sarjan tuotteet sisältävät tärkeimmät perustoiminnot, ja niitä on helppo ohjata sekä kotona että etäyhteydellä. Voit ajastaa ja ohjata valaistusta mistä päin maailmaa tahansa, himmentää sekä sytyttää ja sammuttaa valaistuksen.

Edison-lamppujen ulkoasun tunnistavat kaikki: hehkuva käämi ja läpinäkyvä pyöreä muoto. Nämä älykkäät retro-tyyliset LED-lamput yhdistävät vintage-muotoilun Philips Hue ‑älyvalaistukseen. "Hue Bluetooth ‑sovelluksella voit ohjata kaikkia asunnon Hue-älyvalaisimia yhdestä huoneesta.

Voit lisätä jopa 10 älyvaloa ja ohjata niitä näppärästi mobiililaitteen painikkeella." Philips Hue toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, kun käytössä on yhteensopiva Google Nest- tai Amazon Echo -laite. Kätevillä äänikomennoilla voit ohjata useita huoneessa olevia valoja tai vain yhtä lamppua.


Valon väri: 2100 K

Himmennettävä: Kyllä

Luumen: 550 lm

Teho: 7 W

Käyttöikä jopa: 15000 tuntia

Materiaali: muovi Kanta: E27

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 34,95 €
Tuotesarja Philips Hue
Brändi Philips Hue
Takuuaika TAKUU 2V
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili