Myymälämme palvelevat 9.5. klo 9-23 (Lempäälä ja Lielahti klo 12-18)

SKU 8719514342941

Kuvaus

Tässä Philips Hue White Filament -lampussa on kirkas lasi ja hehkulankatyylinen LED-valonlähde, joka luo viihtyisän tunnelman. A60 on suuri pallolamppu, joka toimii hienosti jopa olohuoneen valaisimena. Hue White -sarjan tuotteet sisältävät tärkeimmät perustoiminnot, ja niitä on helppo ohjata sekä kotona että etäyhteydellä. Voit ajastaa ja ohjata valaistusta mistä päin maailmaa tahansa, himmentää sekä sytyttää ja sammuttaa valaistuksen.

Edison-lamppujen ulkoasun tunnistavat kaikki: hehkuva käämi ja läpinäkyvä pyöreä muoto. Nämä älykkäät retro-tyyliset LED-lamput yhdistävät vintage-muotoilun Philips Hue -älyvalaistukseen. "Hue‑sovelluksella voit ohjata kaikkia asunnon Hue-älyvalaisimia yhdestä huoneesta.

Voit lisätä jopa 10 älyvaloa ja ohjata niitä näppärästi mobiililaitteen painikkeella." Philips Hue toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, kun käytössä on yhteensopiva Google Nest- tai Amazon Echo -laite. Kätevillä äänikomennoilla voit ohjata useita huoneessa olevia valoja tai vain yhtä lamppua.

Valon väri: 2100 K
Himmennettävä: Kyllä
Luumen: 550 lm
Teho: 7 W
Käyttöikä jopa: 15000 tuntia
Materiaali: muovi Kanta: E27

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 19,95 €
Tuotesarja Philips Hue
Brändi Philips Hue
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili