HURJAT PÄIVÄT myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-26.5. - katso hurjat tarjoukset täältä!

PHILIPS HUE WHITE ÄLYLAMPPU 15.5W A67 E27 1600L 2700K

SKU 8719514343320

Kuvaus

Philips Hue White 100 W E27 (1 kpl) sisältää yhden tehokkaan LED-lampun. Näiden himmennettävien lamppujen vakiovärilämpötila on 2 700 K, ja sävyä voi vaihtaa viileästä lämpimään valkoiseen. Tehokas valonlähde sopii erinomaisesti autotalliin tai keittiöön, jossa kirkas valaistus on tarpeen. Valaistusta on helppo ohjata älylaitteilla, ja jos lisäät järjestelmään Hue Bridgen, saat käyttöön vielä enemmän toimintoja.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 26,95 €
Tuotesarja Philips Hue
Brändi Philips Hue
Additional info

Philips Hue White 100 W E27 (1 kpl) sisältää yhden tehokkaan LED-lampun. Näiden himmennettävien lamppujen vakiovärilämpötila on 2 700 K. Tehokas valonlähde sopii erinomaisesti autotalliin tai keittiöön, jossa kirkas valaistus on tarpeen. Valaistusta on helppo ohjata älylaitteilla, ja jos lisäät järjestelmään Hue Bridgen, saat käyttöön vielä enemmän toimintoja.

High luumen ‑lamppu tuottaa tehokkaan valkoisen valon, joka on riittävän kirkas valaistakseen keittiön, autotallin tai minkä tahansa muun huoneen, jossa tarvitset funktionaalista valaistusta. 1 600 luumenin kirkkaan valon ansiosta ei ole mikään ihme, että se on Philips Huen kirkkain lamppu. Philips Hue ja Bluetooth on kätevin tapa aloittaa älyvalaistuksen käyttö. Luo sopiva tunnelma välittömästi Bluetooth-yhteensopivilla LED-lampuilla ja Hue Bluetooth -sovelluksella, jolla voit ohjata jopa kymmentä valoa yhdessä tilassa.

Aktivoi handsfree-ohje missä tahansa tilassa Bluetooth-yhteyttä tukevilla, puheella aktivoitavilla älylampuilla. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin yhdistää Hue-valot mihin tahansa Amazon Echo- tai Google Home ‑laitteeseen, niin voit hallita älylamppujasi kätevästi puhumalla. Lisäämällä Hue Bridgen Bluetooth-ohjattuun kokoonpanoosi voit tehdä älyvalaistusjärjestelmästäsi entistä fiksumman.* Hue Bridgellä voit lisätä jopa 50 valaisinta (myös nykyiset Bluetoothia tukevat valaisimesi) ja älytarviketta koko kotiisi sekä hyödyntää päivitettyjä toimintoja, kuten poissa kotoa ‑hallintaa.

Lampunkanta: E27, Teho: 15,5W, Valon väri: 2700K lämmin valkoinen, Valovirta: 1600 luumen, Käyttöikä jopa 25000 tuntia, Verkkovirta: 220-240V, Energiatehokkuusluokka F, Bluetooth ja Zigbee

Takuuaika TAKUU 2V
Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili