SKU 8719514291171

Kuvaus

Tämä yhden pakkaus sisältää yhden Philips Hue White and color ambiance LED-lampun, E27-kannalla. White and color ambiance -sarjan lampuissa on valittavissa yli 16 miljoonasta värivaihtoehdosta ja valkoisen eri sävyistä. Viileämmillä sävyillä voit luoda virkistävän valaistuksen, kun taas lämpimimmillä sävyillä voit luoda rennomman tunnelman ja valmistautua juhlailtaan millä värillä tahansa. Voit aloittaa älyvalojesi ohjaamisen heti älypuhelimellasi tai tabletillasi Hue-sovelluksen kautta. Lisäämällä Hue Bridge -sillan saat käyttöösi vielä enemmän erilaisia ominaisuuksia.

Myymäläsaatavuus

Lisätietoja

Hinta 59,95 €
Tuotesarja Philips Hue
Brändi Philips Hue
Additional info

Tämä valkoisen valon ja värivalon miljoonia sävyjä tuottava, E27-kannalla varustettu LED-älylamppu luo hetkessä viihtyisän tunnelman. White and color ambiance -sarjan lampuissa on valittavissa yli 16 miljoonasta värivaihtoehdosta ja valkoisen eri sävyistä. Viileämmillä sävyillä voit luoda virkistävän valaistuksen, kun taas lämpimimmillä sävyillä voit luoda rennomman tunnelman ja valmistautua juhlailtaan millä värillä tahansa. Yhdellä painikkeella voit luoda juhlatunnelman, muuntaa olohuoneesi elokuvateatteriksi, tehostaa kodin sisustusta väreillä ja paljon muuta. Voit aloittaa älyvalojesi ohjaamisen heti älypuhelimellasi tai tabletillasi Hue-sovelluksen kautta. Lisäämällä Hue Bridge -sillan saat käyttöösi vielä enemmän erilaisia ominaisuuksia.

Philips Hue toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, kun käytössä on yhteensopiva Google Nest- tai Amazon Echo -laite. Kätevillä äänikomennoilla voit ohjata useita huoneessa olevia valoja tai vain yhtä lamppua. Vaihda kotisi tunnelmaa yhdessä hetkessä tilanteen mukaan yli 16 miljoonalla eri värillä. Lisäämällä Hue Bridgen (myydään erikseen) saat kaikki Philips Hue ‑ominaisuudet käyttöösi. Hue Bridgeen voi lisätä jopa 50 älykästä valoa, joita voit ohjata kotona.

Lampunkanta: E27, Teho: 9W, Valon väri: 2000-6500K (valkoinen ja värillinen valo), Valovirta: 1100 luumen, Käyttöikä jopa 25000 tuntia, Verkkovirta: 220-240V, Energiatehokkuusluokka F, Bluetooth ja Zigbee

Kirjoita arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili