WILFA TYHJIÖPAKKAUSLAITE VS-0824S MOOSE

Varastossa
SKU
7044876039880
99,00 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Korkealaatuinen ja monipuolinen tyhjiöpakkauslaite.

Tyhjiöpakkaaminen pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä sekä tuoreilla että pakastettavilla ruoka-aineilla jopa viisinkertaisesti. Tässä mallissa on erinomainen tyhjiöinti-tiivistys-järjestelmä joka varmistaa, että pussi suljetaan täysin tiiviisti. Näin ruoka säilyy erittäin hyvässä kunnossa ja myös suojaa ruoka-aineet pakastamisen aiheuttamilta kylmävaurioilta.

Paitsi säilyttämiseen niin jääkaapissa kuin pakastimessa, MOOSE tyhjiöpakkauslaite auttaa ruoanvalmistuksessa. Tyhjiöpakkaaminen paitsi valmistelee ruoan sous vide -kypsennystä varten, myös auttaa marinoimaan ruoan tehokkaasti ja nopeasti. Tässä laitteessa on erillinen marinointitoiminto, jolla marinoit esimerkiksi pihvin todella helposti ja nopeasti. Tutustu Sous Vide -ruoanvalmistusoppaaseen!

MOOSE tyhjiöpakkauslaitteessa on kaksi asetusta – “«Dry» ja «Moist». Oletusasetuksena on kuiville ruoille sopiva «Dry» ja painamalla painiketta voit muuttaa asetuksen erityisesti kosteille ruoille sopivaksi asetukseksi «Moist». Voit valita sopivan asetuksen tyhjiöpakattavien elintarvikkeiden mukaan. Kosteat ainekset vaativat pidemmän sinetöintiajan kuin kuivat ruoat. Lisäksi voit valita joko normaalin tai hellävaraisen tyhjiöinnin – MOOSE sopii kaikenlaisille ruoille ja elintarvikkeille, myös erittäin herkille ja hauraille aineksille.

Sen lisäksi että MOOSE on monipuolinen, on se myös erittäin käyttäjäystävällinen malli. Laitteen käyttäminen on vaivatonta ja yksinkertaista – käytön helppoutta lisää integroitu pussileikkuri ja vakuumirullan säilytyspaikka: voit säilyttää vakuumirullan käytännöllisesti laitteen sisällä ja pussileikkurilla saat juuri sopivan kokoisen pussin kuhunkin tarpeeseen jokaisella kerralla. Tällä laitteella onnistuu omilla toiminnoillaan sekä tyhjiöinti ja sinetöinti tai pelkästään sinetöinti esimerkiksi vakuumirullia käyttäessäsi. Alkuun pääset laitteen mukana toimitettavilla viidellä pussilla (20x30cm) ja vakuumirullalla (20x200cm). Voit myös käyttää erillistä astiaa tämän tyhjiöpakkauslaitteen kanssa. Tämän mahdollistaa laitteen mukana toimitettava letku.

MOOSE tyhjiöpakkauslaitteen ominaisuudet

Tyylikäs muotoilu – kestävä ja vankka laite
Korkea kapasiteetti 24L/min
0,8 barin paine / 120W
Normaali ja hellävarainen tyhjiöinti
Sopii kaikenlaisille ruoille, kosteille ja kuiville
Täydellinen niin ruoan säilytyksessä kuten valmistuksessa: sous vide & marinointi
Integroitu pussileikkuri ja säilytys vakuumirullalle
Helppo ja turvallinen käyttää
Pakkauksessa mukana 5 pussia (20x30cm), 1 vakuumirulla (20x200cm), 1 letku
Lisätietoja
Brändi Wilfa
Hinta 99,00 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:WILFA TYHJIÖPAKKAUSLAITE VS-0824S MOOSE
Arvostelusi